Cine suntem

English versionuk

 

AutoExpert Media

Picture2

AutoExpert este astazi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din Romania, cu adresabilitate catre un larg spectru de cititori – de la pasionatii care judeca automobilul emotional (revista AutoExpert si www.autoexpert.ro) la rationalii care gestioneaza masinile de companie (revista FloteAuto si www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalina (revista MotorXpert si www.motorxpert.ro) la pasionatii de libertate pe ape (revista YachtExpert si www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior). Se adauga un larg numar de editii si proiecte speciale, de ghiduri informative si educative, totul intr-un efort constant pentru a fi utili cititorilor nostri si pentru a contribui la dezvoltarea corecta a pietelor specifice.

Din 2018 am preluat Cargo&Bus, cea mai veche revistă de transporturi din România, cu apariție continuă din 1996

Prin parteneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, avem acces la informatii globale, la experienta unei retele de parteneri din 18 tari importante, de pe aproape toate continentele si la proiecte interesante. De asemenea, suntem si furnizori de articole interesante, avand ca subiect specificul romanesc. Deocamdata, avem 4 binoame bine definite – AutoExpert – Quattoruote, FloteAuto – Tutto Trasporti, MotorXpert – Dueruote, AutoExpert Junior – Quattroruote Junior si ne dorim sa extindem colaborarea.

Florin Micu Publisher AutoExpert Media – florin.micu@autoexpert.ro

Florin Micu
Activează în presa auto din 1994, a dezvoltat numeroase proiecte editoriale, a educat oameni și a construit echipe, a fost ales “Jurnalistul Auto al Anului”, este fost președinte și actual membru în bordul Asociației Presei Auto din România și membru în juriul care alege “Mașina Anului în România”. Trecerea in noul mileniu coincide cu demararea proiectului AutoExpert, care s-a dorit din start o revista auto “Made in Romania” si pentru romani. Firesc, de aici s-au dezvoltat constant proiecte noi

Razvan Magureanu Manager editorial AutoExpert Media si Redactor sef AutoExpert razvan.magureanu@autoexpert.ro

VerdictA lucrat, timp de aproape 20 de ani, ca redactor-șef al unor titluri internaționale celebre. Sub conducerea sa editorială, edițiile locale ale Auto Motor und Sport și Auto Bild au devenit lideri de piață în România. A testat peste 1.500 de automobile diferite și a condus peste 1,5 milioane de kilometri în diferite teste. Din toamna lui 2014 este redactor-șef la AutoExpert, cea mai veche revistă auto locală. Răzvan Măgureanu a contribuit la dezvoltarea și crearea a numeroase proiecte si editii speciale si a celorlalte publicatii / site ale grupului.

 

 

Ada Ștefan Editor financiar la FloteAuto, AutoExpertada.stefan@autoexpert.ro

Ada Ştefan are o vastă experienţă de 25 de ani în presa economică. După ucenia de un an la Tineretul liber, cariera şi-a consolidat-o la Romania libera, Financiarul şi Income Magazin, unde a fost pe rând reporter, redactor şi şef de secţie. Îi place să spună că 80% din ceea ce ştie a învăţat în primii trei ani de jurnalism. Încă nu a terminat cu restul de 20%, iar revista Flote Auto este exact locul unde îi place să scrie şi să continue să se specializeze în presa de business.

Valentin Nicolitov Senior editor AutoExpert – valentin.nicolitov@autoexpert.ro

20170501_112659-3-300x300În perioada 1996 -2000 a activat la revista AutoMondial, iar din anul 2000 şi până în prezent activează la revista AutoExpert fiind unul dintre membrii fondatori ai acestei reviste alături de Florin Micu. Este preocupat mai ales de problemele de exploatare şi întreţinere a automobilelor punând accent ]n articolele sale pe aspectele utile ale folosirii acestora. În paralel, activează ca membru în Societatea Scriitorilor Români, Societatea Scriitorilor Militari şi în alte societăţi literare precum şi ca preşedinte al Societăţii Române de Haiku.

 

Răzvan Codorean – Redactor șef la revista YachtExpert – razvan.codorean@yachtexpert.ro

foto Razvan

În 2019 aniversează 30 de ani de activitate în media. A debutat în presa sportivă, dar nu s-a rezumat doar la aceasta, abordând și alte domenii, de la business la lifestyle, de la muzică la mașini și motorsport. A conceput ziare și reviste, comentează constant la TV și realizează emisiuni de radio, și a publicat 10 cărți despre sporturile cu motor și istoria automobilului. Din iarna lui 2015 este redactorul șef la Yacht Expert și redactor la publicațiile auto pe care le edităm.

 

 

Bogdan Grigorescu Redactor șef la revista FloteAuto – bogdan.grigorescu@autoexpert.ro

_MG_5379Bogdan face presă auto de prin 2002, timp în care a testat sute de autoturisme. A trecut și prin baze de date (tot cu mașini, evident). Pentru el, fiecare mașină este o bucurie, fiecare test este o provocare, fiecare articol este un echilibru între cifre și senzații. Vorbește continuu și este veșnic nemulțumit că articolele au prea puține pagini. Dacă n-ar exista mașini, s-ar axa pe a doua lui dragoste: bicicletele.

 

 

Ionuț Păduraru – Redactor șef  la revista Cargo&Bus – ionut.paduraru@cargo-bus.ro

376541_251674861615291_548593590_nAbsolvent al facultății de Transporturi, Ionuț a activat 14 ani în lumea presei sportive, lucrând pentru Gazeta Sporturilor, Monitorul de București și Jurnalul Național. În 2011 a intrat în familia Cargo&Bus și a început să cunoască mai bine și să iubească vehiculele comerciale. De atunci, camioanele nu mai sunt pentru el doar obstacole greu de depășit pe Valea Oltului, ci uriași buni care aduc la marginea orașelor toate bunurile de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi.

 

 

Elena Luchian Redactor AutoExpert si www.missauto.ro – elena.luchian@autoexpert.ro

Elena LuchianPe la 5 ani, recunoștea, după emblemă, cam toate mașinile care îi treceau prin fața ochilor. Visa să conducă într-o zi o limuzină Mercedes, angulară, robustă, care consuma mai mult ca un G-Class în versiune AMG. Cariera ei a început în anul I la Jurnalism, în redacția de sport de la Prima TV. Patru ani mai târziu, schimba televiziunea și funcția. A devenit editor general la Sport Antena 1. După despărțirea de TV, în 2014, a făcut întoarcerea de 360 de grade: din presa sportivă în cea auto. Un alt vis împlinit, unul cu motoare turate și linii suave de mașini, departe de limuzina dreptunghiulară la care visa înainte de 1989.

Roxana Ciuhulescu – Redactor AutoExpert și missauto.ro – roxana@autoexpert.ro

Fostă sportivă de performanță, a jucat handbal în lotul național de tineret. Absolventă a Facultății de Psihologie dar cu experiență de peste 17 ani în presă. A prezentat Promotor (Protv) în perioada 2000-2013 și Fotbal Look (Look Tv) în 222365343_931748940306703_26975806351858099_n014. A făcut aviație civilă zburând pe elicoptere însă este prima femeie care a zburat civil cu Mig-21 Lancer și cu IAR-99 ȘOIM. A fost în teatru de operații (Afganistan) în 2013, unde a realizat un material despre militarii români. Este scafandru nivelul 3 (Rescue Diver), deține permis de conducere pentru toate autovehiculele (A, B+E, C+E și D+E) dar și atestate pentru mărfuri și persoane.
A jucat timp de 6 ani la Teatrul de Comedie, în piesa „Casa Zoikai”, în regia lui Alexandru Tocilescu. Este născută sub semnul săgetătorului iar motto-ul ei este „ Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar”. ????

 

Doinita Stanciu  Project Manager – doinita.stanciu@autoexpert.ro

received_10210385094918632Este mezina echipei. Adoră bancurile cu blonde, ea fiind una dintre ele și rade cu poftă ori de câte ori aude unul. A absolvit Facultatea de Jurnalism și un masterat în publicitate și comunicare mediatică. Este curioasă și veselă, găsind în orice lucru partea pozitivă, adunând în jurul ei o mulțime de prieteni. Ce face pentru AutoExpert? Scrie articole, interviuri, dezvoltă noi colaborări, menține relația cu partenerii media și multe altele. Este omul care vrea să le facă pe toate într-o singură zi. Răbdarea nu o caracterizează. În schimb, entuziasmul ei este molipsitor, reușind de fiecare dată să mobilizeze echipa în direcții pozitive.

 

Adrian Cobzasu – Fotograf                                                                             Bogdan Paraschiv – Fotograf

Adrian Cobzasu - AutoExpertAdrian Cobzasu iubeste viata si oamenii si are o slabiciune pentru masini si motociclete. Activeaza in redactia AutoExpert din 2007.

Bogdan Paraschiv activeaza în domeniul fotografiei auto ca profesionist din 2003, când a fost cooptat în cadrul agentiei Freelancer. Înainte a lucrat ca fotograf de presa la cotidiane si publicatii periodice. Sansa de a lucra în sfera motorsportului si la revistele de profil a fost si este una extraordinara pentru el, deoarece fotografia de action si, mai ales, cea de auto este genul lui preferat.
Portofoliu: colaborari editoriale si comerciale cu Dacia-Renault, Ford Romania, BMW Romania, BCR Leasing, OMV, Red Bull, Orange, Vodafone, FRAS