Noutăţi Federal-Mogul Motorparts la Automechanika Frankfurt

Federal-Mogul Motorparts şi-a anunţat deja prezenţa la Automechanika Frankfurt 2018, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pentru industria auto aftermarket, ce se va desfăşura în perioada 11-15 septembrie.
federal-mogul

În timpul evenimentului, Federal-Mogul va prezenta noi produse interesante şi proiecte inovatoare din întreaga sa gamă variată de branduri aftermarket de calitate, apreciate pe scară largă.

„Automechanika Frankfurt este unul dintre cele mai importante evenimente din Europa pentru industria auto aftermarket şi este o oportunitate excelentă pentru noi de a prezenta rezultatele inovaţiilor şi muncii noastre permanente”, a explicat Andrew Sexton, preşedinte regional, aftermarket, EMEA. „Este un moment impresionant pentru compania noastră. Pe lângă mai multe lansări de produse, dezvăluim şi noua noastră platformă de asistenţă, Garage Gurus, care promite să fie un salt revoluţionar înainte pentru piaţa pieselor de schimb. Considerăm că investiţia în educaţia şi dezvoltarea profesioniştilor din sectorul aftermarket va aduce o mai mare cunoaştere industriei; toată lumea va beneficia de aceasta, de la utilizatorii finali la tehnicieni, proprietari de service-uri auto şi distribuitori”.

Federal-Mogul Motorparts va prezenta noutăţi despre:

  • Garage Gurus: Lansarea programului cuprinzător de suport tehnic al Federal-Mogul Motorparts, ce cuprinde patru piloni: Onsite, Online, On-Call şi On-the-Go.
  • Champion®: Extinderea cu noi produse de atracţie ale brandului, incluzând baterii, piese de frânare şi iluminare.
  • MOOG: MOOG va lansa un program de diferenţiere pentru piese de direcţie şi suspensie care va aduce beneficii mecanice, o extindere a capacităţilor de producţie şi tehnologia articulaţiilor cu materiale hibride, toate evidenţiate de noile ambalaje.
  • Ferodo: Performanţa solidă a brandului este prezentată prin realizările OE, arătând, de asemenea, produse unde este primul pe piaţă pentru aplicaţii populare.
  • Jurid: Experienţa brandului în domeniul tehnic este demonstrată prin plăcuţele de frână direcţionale, iar noul ambalaj pune în evidenţă atenţia mărcii pentru detalii.
  • Engine & Sealing: Introducerea celor mai noi tehnologii pe piaţa aftermarket şi extinderea gamei Payen Pro-fit.
  • Beru: Lansarea noilor bujii Iridium va fi însoţită de scule utile şi senzori, precum şi de un nou site web care răspunde mai bine cerinţelor clienţilor. Beru este marcă comercială înregistrată a Borg Warner.

Ca şi la ediţiile anterioare, standul va cuprinde exponate şi demonstraţii interactive.

Automechanika este cel mai mare târg comercial din lume pentru industria de piese auto aftermarket, oferind o acoperire unică a produselor şi tehnologiei. Evenimentul atrage furnizorii de top din industria auto şi oferă posibilitatea prezentării de noi tehnologii care au potenţialul de a influenţa întregul lanţ de aprovizionare.

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială.

Compania cuprinde două departamente comerciale independente, Divizia Federal-Mogul Motorparts şi Divizia Federal-Mogul Powertrain, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea  consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899, are sediul central în Southfield, Michigan şi numără aproximativ 55.000 de angajaţi în 24 de ţări.

 

Adaugati comentariu