Ernesto Flores este noul director general al ContiTech din Timișoara

Ernesto Flores

Continental anunță numirea lui Ernesto Flores pe poziția de director al locației ContiTech din Timișoara, sediu care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Freidorf.

Ernesto Flores lucrează în Continental din anul 2003 și vine în capitala Banatului cu un bagaj de cunoștințe, experiențe și entuziasm, pentru a porni la drum alături de echipa ContiTech Timișoara. El a început activitatea în Continental ca inginer de produs în fabrica Juarez 1 din Mexic, apoi a ocupat poziția de Quality Planner în Newport News din statul american Virginia, de unde a revenit în Mexic. Timp de 19 ani a coordonat activitatea unităților de producție Juarez 1, Silao și Las Colinas din statul nordamerican. Înainte să ajungă în România și să preia poziția de director general al ContiTech Timișoara, Ernesto a fost directorul fabricii Continental din Delicias din 2019 până la finalul lui 2022.

“Îi mulțumesc Irinei Szekeres pentru implicarea cu care a aplicare strategia companiei în România până acum. De asemenea, îi urez bun venit lui Ernesto Flores și îi doresc multă energie și mult succes în toate activitățile și proiectele pe care își propune să le realizeze. Cu implicare și pasiune, rezultatele pozitive vor apărea întotdeauna”, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Pasiunea pentru tehnologie și inovație a fost completată și de experiența din afara companiei, când, în perioada 2015-2017, a fost profesor la „Tecnológico de Monterrey“, una dintre cele mai prestigioase instituții private de învățământ din Mexic, unde a predat ingineria.

„Sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Continental România și să îmi pun experiența și cunoștințele în slujba locației ContiTech din Timișoara. Îmi doresc să lucrăm împreună pentru a crea cea mai importantă unitate de producție ContiTech din lume. Pentru mine succesul constă în dezvoltarea personală și profesională a angajaților. Daca oamenii au un plan clar de dezvoltare și le place activitatea pe care o fac, rezultatele bune apar de fiecare dată“ , afirmă noul director general, Ernesto Flores.

ContiTech România realizează aproximativ 17 milioane curele de transmisie și aproximativ 9 milioane conducte de aer condiționat din aluminiu pe an, pentru mașini de pasageri, mașini industriale și vehicule comerciale. În 2021 a fost inaugurat în Timișoara primul centrul de cercetare și dezvoltare ContiTech.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Toyota va avea o nouă conducere, după demisia lui Akio Toyoda

Uzina de la Mioveni a început fabricația de serie a primului model Dacia Hibrid

 

 

 

Adaugati comentariu