Opsan investeşte într-o fabrică de componente auto la Piteşti

Producătorul turc de componente auto, Opsan, va închiria un spaţiu de 5.000 mp în CTPark Piteşti, unde va deschide prima sa fabrică din România.
opsan

CTP va construi clădirea special pentru compania din Turcia, după specificaţiile tehnice indicate de chiriaş. Aceasta va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate şi inovaţie privind eficienţa energetică.

Extinderea Opsan în România şi alegerea construirii primei unităţi productive la Piteşti a fost determinată în primul rând de nivelul înalt calificare al forţei de muncă româneşti în general şi al celei din sectorul industriei auto în special. Un alt motiv a fost şi infrastructura existentă în zonă. Experienţa şi calitatea unităţilor de producţie dezvoltate de CTP au contat de asemenea în definitivarea acestei tranzacţii.

Tranzacţia a fost intermediată de Dunwell, singura agenţie de brokeraj specializată exclusiv în segmentul industrial al pieţei imobiliare.

„Alegerea de către Opsan a CTPark Piteşti pentru dezvoltarea primei lor investiţii în România este pentru noi o confirmare că CTP îşi îndeplineşte cu succes rolul de a oferi cele mai bune soluţii clienţilor săi. Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include atât spaţii de producţie adaptate nevoilor lor, cât şi birouri, pentru ca angajaţii noului nostru chiriaş să beneficieze de cele mai bune condiţii”, a declarat Iulia Buşcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Lider în industria de componente auto din Turcia

Compania Opsan combină mai mult de 50 de ani de expertiză cu procesele sale de producţie şi sistemele de control al calităţii pentru a furniza componente şi ansambluri metalice de înaltă tehnologie. Astăzi, este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia utilizând cele mai noi tehnologii şi echipamente pentru operaţiuni de ştanţare, sudură şi montaj. Expertiza sa se referă în special la: caroserie şi componente şasiu, scaune şi piese de interior, proiectare şi fabricare de scule şi dispozitive.

Adaugati comentariu