Schaeffler a optimizat platforma digitală medias cu noi funcții

Furnizorul integrat din sectorul automotive și de industrie Schaeffler și-a optimizat platforma digitală medias pentru a oferi utilizatorilor și mai rapid și mai eficient informații complete.
medias

În plus față de informațiile despre rulmenți și lagăre de alunecare, sisteme liniare, precum și soluții mecatronice, digitale și de service, noul medias oferă acum clienților Schaeffler și părților interesate acces la asistenți de selecție, instrumente de configurare și chiar acces către procesul de comandă în sine.

Ca parte a îmbunătățirii ușurinței de utilizare, platformei i-a fost adăugat, de asemenea, un sistem de navigație simplificat și un design nou și intuitiv, precum și conținut și funcții noi. Structura sa de utilizare pe trei niveluri cuprinde medias, medias Plus și medias Business și acoperă, de asemenea, diferite cerințe ale clienților. Conținutul a fost adaptat pentru fiecare țară specifică în parte și este disponibil în 11 limbi diferite.

Toate informațiile despre produse, soluțiile și serviciile din divizia de industrie a Schaeffler pot fi găsite aici, iar conținut nou este adăugat în mod constant. Pe lângă instrumentele de inginerie consacrate sunt disponibile și câteva opțiuni noi, inclusiv configuratorul liniar care permite proiectarea sistemelor de ghidare liniară pe baza cerințelor clienților. Toate modificările și extensiile care se fac sunt ilustrate vizual imediat, în timpul configurării.

Medias Plus este, de asemenea, disponibil gratuit, în urma unui rapid proces de înregistrare. Utilizatorii pot salva produsele sau serviciile preferate utilizând o listă de favorite și pot solicita direct o ofertă de la partenerii de vânzări Schaeffler. Mai mult, configurațiile liniare pot fi, de asemenea, stocate și recuperate în orice moment, iar utilizatorii vor primi în scurt timp acces la documentație și videoclipuri de instruire pentru produse.

Medias Business se adresează clienților Schaeffler existenți și oferă acces nelimitat la întreaga gamă de instrumente de consultare și informații despre produse și include o gamă și mai largă de variante de produse. În plus, față de procesul de comandă simplu și direct, medias Business include, de asemenea, numeroase opțiuni extra care facilitează procesele comerciale, cum ar fi informațiile despre prețurile la scară, disponibilitatea în timp real și o prezentare generală a comenzilor deschise.

 

CITEȘTE ȘI:

Bosch își menține ritmul pe timpul pandemiei de coronavirus și are performanțe mai bune decât se preconiza

Activitatea fabricii Continental din Nădab va fi transferată la unitatea de producție din Carei

 

 

Adaugati comentariu