Adler Pelzer Automotive a preluat o divizie a grupului Faurecia

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Adler Pelzer Holding GmbH (Germania) a preluat divizia de sisteme acustice și capitonaje moi aparţinând grupului Faurecia.
Adler Pelzer

Grupul Adler Pelzer dezvoltă, produce și furnizează sisteme pentru confortul acustic și termic al vehiculelor, specializat în mod deosebit în sectorul automobilelor. Compania este prezentă în România prin subsidiara Adler Pelzer Automotive Romania S.R.L., care are ca obiect de activitate principal fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule.

Grupul Faurecia este un furnizor global în industria automobilelor, producând sisteme pentru numeroase aplicații în domeniul auto, pentru scaune/banchete auto, dispozitive electronice și sisteme complete pentru interiorul auto. Compania desfăşoară activităţi pe piața românescă prin intermediul Faurecia Romania SRL, companie specializată în producerea de componente interioare pentru vehicule, scaune auto și mobilitate curată.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

CITEȘTE ȘI:

Alianță Renault – Geely pentru producerea şi vânzarea maşinilor hibride

Profit în creștere pentru producătorul de piese sinterizate Sinterom Cluj

 

 

Adaugati comentariu