Aston Martin – 10 noi modele până în 2021!

Aston Martin surprinde lumea auto cu planuri îndrăznețe de viitor. Astfel, englezii vor lansa nu mai puțin de 10 noi modele până în 2021!

Car magazine a pus mâna pe agenda britanicilor de la Aston Martin. Iar aceasta e foarte încărcată: potrivit site-ului, anul viitor vom asista la lansarea a două noi modele: DB11 Volante și noul V8 Vantage. Dacă despre DB11 Volante putem bănui că va împărți noua platformă din aluminiu și motorizarea V12 biturbo cu coupe-ul DB11 prezentat la Geneva, viitorul V8 Vantage va fi mai ușor decât actuala generație, devenind astfel mai agil.

Aston Martin Vantage GT8

Motorizarea V8 normal aspirată va fi înlocuită cu una de 4 litri, tot V8, dar biturbo, provenită de la partenerii Mercedes. Mai mult, britanicii vor rămâne adepți ai stilului purist, oferind în continuare o transmisie manuală, în ciuda tendințelor actuale ale pieței. În stilul tipic Aston Martin, la un an de la apariția modelului coupe, va apărea și varianta cabrio, așadar s-o așteptăm în 2018 în showroom-uri.

Tot în 2018, vom asista la lansarea viitorului DBS, care poate fi considerat un înlocuitor pentru Vanquish. El va avea indecența de a pune pe asfalt peste 700 de cai și 850 Nm prin intermediul punții spate, fapt care ne face să-l iubim fără să-l cunoaștem! Tot atunci, limuzina Rapide va primi o soră mișcată de un motor electric, iar youtube-ul va răsuna de liniuțe între Rapid E și Tesla Model S P90D. Am lăsat crema pentru la sfârșit: în agenda britanicilor, la coloana 2018, se află un hypercar de peste 1000 CP, dezvoltat împreună cu Red Bull. El va avea propulsor V12 turbo dispus central și dublat de un motor electric, pentru a face viața grea actualelor Ferrari LaFerrari, Porsche 918 și McLaren P1.

Aston Martin DBX Concept - AEx

Peste încă un an, în 2018, un crossover cu 4 uși și 4 locuri își va face loc în lista de modele Aston Martin. Numele DBX va ascunde două personalități: una puternică, reprezentată de motorul V8 și una fină, ecologică, reprezentată de varianta electrică. Ultima va dispune de 4 motoare și se va încadra în categoria Zero Emission Vehicle. Dacă va avea succes, modelul va primi ți o variantă V12, deci nu ne rămâne decât să strângem bani și să-i ținem pumnii.

În final, în 2020, modelul Taraf va primi un urmaș mare și confortabil. Iar pe lângă motorul clasic pe benzină, modelul  va fi dotat și cu un super-hibrid furnizat de partenerii de la AMG.

Sursa: Car magazine

 

 

Adaugati comentariu