Carlos Ghosn a fost eliberat. Ce cauțiune a stabilit tribunalul?

Carlos Ghosn

Fostul șef al Alianței Nissan-Renault-Mitsubishi a fost eliberat pe cauțiune. 108 zile a petrecut Carlos Ghosn în închisoarea din Tokyo, după arestarea care a avut loc în noiembrie anul trecut.

Tribunalul a stabilit valoarea cauțiunii la 9 milioane de dolari, iar decizia a fost obținută după ce omul de afaceri a recurs la schimbarea echipei de avocați. Echipa anterioară se lovise, în repetate rânduri, de refuzul judecătorului de a permite eliberarea pe cauțiune.

Deși a părăsit închisoarea astăzi, în jurul orei 16:30, Ghosn nu are acces la internet, nu are dreptul de a părăsi Japonia și este obligat să accepte supravegherea video la reședința sa.

Cum arăta Carlos Ghosn în momentul eliberării sale din arest? Vezi pe www.autoexpert.ro!

La ieșirea din arest, omul de afaceri purta mască chirurgicală și ochelari de soare cu lentile negre, o șapcă albastră și o salopetă. Acesta s-a urcat într-un Suzuki, autoritățile încercând astfel să ascundă eliberarea și să deruteze presa adunată în fața închisorii. Jurnaliștii au aflat însă că lucrurile sale au fost urcate într-un van de culoare neagră. Bagajul său numără câteva valize și pături.

Eliberarea sa are loc cu doar câteva zile înainte ca acesta […]

Adaugati comentariu