Cumpără în siguranță autoturisme Mercedes auto rulate: vezi ce te sfătuiesc specialiștii

Mercedes

Daca ești 100% convins că vrei să iți cumperi un autoturism rulat din gama Mercedes, nu mai rămâne decât să iți setezi bugetul și să alegi mediul optim pentru achiziție. Pentru cel din urmă pas, ai la dispoziție o varietate de opțiuni: de la persoanele fizice care își vând mașinile personale sau se ocupă de comerț în piețele clasice de mașini, până la firmele auto independente ce comercializează autoturisme rulate.

Specialiștii îți recomandă să cumperi Mercedes auto rulate de la companiile independente, astfel încât să poți beneficia de avantaje multiple, precum: garanție service, rulaj si istoric service verificat și nu numai.

Profita de avantajul garanției service

Spre deosebire de piețele clasice de mașini unde nu ai acest avantaj, firmele auto specializate în industria auto second hand îți oferă beneficiul garanției service. Ea se aplică până la depășirea unui anumit prag de kilometri rulați, suficient cât să elimini orice temere a unei defecțiuni tehnice ascunse. Cu alte cuvinte, garanția îți confirmă faptul că datele pe care le-ai primit despre autoturism înainte de achiziție sunt reale și te țin departe de eventuale nereguli tehnice a căror reparație ar fi necesitat plata din buzunarul tău.

Nu te axa asupra unui singur model de autoturism

Chiar dacă ai o anumita preferință foarte specifică, nu te axa asupra unui singur model de autoturism. Rămâi flexibil și ia în considerare și alte opțiuni, care îți pot aduce și alte avantaje, precum un preț mai scăzut la achiziție. Specialiștii recomandă o listă de 5 autoturisme pe care să o ai in vedere, înainte de a lua decizia finală de achiziție. Firmele auto specializate îți pot pune la dispoziție și serviciul de consultanță, în mod gratuit, de care este bine să profiți. Ascultă recomandările experților, în raport cu nevoile tale!

Asigura-te ca primești toate documentele esențiale ale mașinii

Transferul de proprietate în domeniul auto se face prin intermediul unui contract de vânzare cumpărare, atunci când cumperi de la o persoana fizică. Pe lângă acesta, există o serie de documente absolut necesare pentru înmatriculare, cum ar fi: cartea de identitate a vehiculului (în original) sau certificatul de atestare fiscală. Verifică extrem de atent dacă există discrepanțe între informațiile prezentate în cartea de identitate și autovehiculul fizic. Atunci când cumperi de la o persoană juridică se emite o factură fiscală.

Documentează-te despre mediul de achiziție

Nu te lăsa influențat de prețurile atractive de pe Internet, fără să studiezi cu atenție mediul de achiziție al autoturismului. Mercedes este un brand premium de autoturism, motiv pentru care trebuie să îți iei toate măsurile de precauție înainte de a scoate din buzunar banii pentru plata contravalorii mașinii. Este cel mai sigur să colaborezi cu o firma independentă (dintre toate opțiunile pe care le ai la îndemână), dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie sa te documentezi despre respectiva entitate juridică. Caută recomandări.

Auto-leasing.ro, cea mai recomandată firmă independentă care vinde mașini second hand

Daca vrei să cumperi în siguranță un autovehicul rulat (marca Mercedes sau orice alt brand), poți alege cu încredere firma Auto-leasing.ro. Echipa de experți din cadrul acestei companii vine în întâmpinarea ta cu multiple avantaje: garanție service la toată gama de mașini in leasing, posibilitatea de achiziție prin leasing auto sau credit extern, rulaj și istoric service verificat, test drive și așa mai departe.

Ai toate motivele să îi alegi: comunică transparent, la nivel profesionist, rapid și sincer cu toți clienții săi. Merită!

Adaugati comentariu