Dongfeng Honda va construi o fabrică pentru vehicule electrice, cu o capacitate de 120.000 de unități/an

Dongfeng Honda Automobile, un joint venture pe segmentul producției și vânzării de automobile Honda în China, va construi o uzină pentru vehicule electrice, cu scopul de a-și asigura capacitățile necesare extinderii gamei de mașini ”verzi” în următorii ani.
Honda

Cu o producție pregătită de lansare în 2024, noua fabrică va fi amplasată în Zona de Dezvoltare Economică Wuhan din provincia Hubei, va avea o suprafață de 630.000 de metri pătrați și o capacitate de producție anuală de bază de 120.000 de unități.

Proiectată ca o unitate extrem de eficientă și inteligentă, noua fabrică va efectua procese complete pentru producția de vehicule electrice, inclusiv ștanțare, sudare, vopsire, asamblare și inspecția completă a vehiculului. Tototadă, Dongfeng Honda Automobile intenționează ca fabrica să atingă un nivel de automatizare de vârf în industrie, în principal în zona de asamblare.

În plus, noua uzină va adopta în mod proactiv inițiative de sustenabilitate, care vor include utilizarea surselor de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară, utilizarea apei reciclate și a altor măsuri de conservare a resurselor și reducerea emisiilor de CO2, o sursă majoră de poluare a aerului.

 

CITEȘTE ȘI:

CES 2022: Soluțiile conectate și inteligente stimulează creșterea în cadrul Bosch

Qualcomm se extinde în industria auto. A încheiat acorduri cu Renault, Volvo şi Honda

 

Adaugati comentariu