Hirschmann Automotive, prezentă şi în România, se extinde în Germania

La începutul acestui an, producătorul austriac Hirschmann Automotive, furnizor global în industria auto de înaltă tehnologie, prezent şi în România, a finalizat preluarea integrală a companiei bavareze Geissler Präzisionserzeugnisse.

Potrivit reprezentanţilor Hirschmann Automotive, în decizia de preluare a contat experienţa tehnică în domeniul tehnologiei de ştanţare de precizie, care a creat o oportunitate pentru extinderea dezvoltării şi producerii de soluţii individuale pentru clienţi, prin noul centru de expertiză pentru procesele de ştanţare.

„Deşi am avut experienţă în dezvoltarea şi verificarea acestui segment de produse de mai mulţi ani, nu aveam încă expertiza de producţie”, au explicat Volker Buth şi Thomas Mayer, managing directors, Hirschmann Automotive.

Compania germană de familie Geissler Präzisionserzeugnisse, a cărei denumire şi sediu în Gauting/München nu se va schimba ca urmare a preluării, numără 60 de angajaţi,

Hirschmann Automotive are aproximativ 5.000 de angajaţi în cinci locaţii la nivel mondial, Cehia, România, Maroc, China şi Mexic.

În România, linia de producţie din Parcul Industrial Mureş a fost inaugurată în 2007. Astăzi, fabrica numără 1.700 de angajaţi.

Adaugati comentariu