În 11 ani, Continental Timişoara a livrat 92 mil. de componente electronice

Fabrica de componente electronice Continental din Timişoara a produs şi livrat 92 de milioane de componente în 11 ani de activitate. 15.5 milioane dintre acestea au fost realizate în 2018.

Unul dintre produsele cele mai noi la care se lucrează este sistemul eAWS, care înlocuieşte tradiţionala bară antiruliu cu un actuator electro-mecanic şi reprezintă funcţia de comandă a şasiului ce rezolvă conflictul dintre manevrabilitatea optimizată a vehiculului şi confort. Prin intermediul acesteia, electromotorul este acţionat pentru a genera cuplul necesar să compenseze tendinţa de înclinare a vehiculului în anumite condiţii de circulaţie.

„Portofoliul nostru de produse este variat, dinamic, se extinde constant şi cuprinde clienţii cei mai de notorietate din rândul constructorilor de maşini. Activăm într-un sector inovativ, care se dezvoltă în mare viteză şi presupune identificarea de soluţii ingenioase ce implică tehnologii de ultimă generaţie. Ceea ce ne motivează este pasiunea pentru producţie. Consider că dispunem de un echilibru între profesionalism şi determinare în rândul angajaţilor care ne ajută să punem calitatea pe primul loc”, este de părere Dr. Ralf Luchs, directorul centrului de producţie de componente electronice.

Fabrica din Timişoara produce în capitala Banatului unităţi de control pentru airbag, sisteme electronice de frânare şi parcare, pedale de acceleraţie cu buclă de răspuns, unităţi de control pentru echipamente speciale, atenuarea suspensiei pneumatice şi pentru stabilizare verticală, unităţi de comandă pentru direcţie asistată, unităţi de control pentru reglarea suspensiei şi pentru stabilizarea la sarcina dinamică, unităţi de afişare centrală de tip standard, Head-Up şi Combiner Head-Up şi instrumente de bord.

 

Adaugati comentariu