Ronald Binkofski, noul preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est al Honeywell

Compania americană Honeywell a anunţat numirea lui Ronald Binkofski, cu peste 25 de ani de experienţă în managementul afacerilor şi transformării digitale, în funcţia de preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est.

Ronald Binkofski va coordona de la Varşovia strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală şi de Est, asigurând accesul clienţilor din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care îmbunătăţesc siguranţa, securitatea, eficienţa şi productivitatea pentru un număr mare de industrii.

Înainte de a se alătura Honeywell, Binkofski a condus operaţiunile Microsoft în Europa Centrală şi de Est din poziţia de director general pentru Polonia şi România. Anterior, Ronald Binkofski a petrecut nouă ani în cadrul companiei Software AG, Germania. În noul său rol, Binkofski supraveghează activităţile Honeywell în Europa Centrală şi de Est, o regiune în care lucrează 11.000 de angajaţi în aproximativ 30 de sedii din Polonia, România, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi Serbia.

Ronald Binkofski deţine un masterat în matematică aplicată de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia, Polonia şi este absolvent al programului avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franţa.

Tehnologiile Honeywell, aflate în vârful revoluţiei IoT, combină produse hardware cu soluţii software avansate şi analiză de date, contribuind la o lume mai inteligentă, mai conectată, mai sigură şi durabilă. Multe dintre aceste soluţii avansate sunt concepute şi proiectate în Europa Centrală şi de Est, inclusiv de către cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare şi dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Cehă.

Operaţiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse şi servicii aerospaţiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuinţe şi spaţii industriale, precum şi materiale avansate – şi includ vânzări, asistenţă pentru clienţi, zonă administrativă, producţie şi cercetare.

Honeywell este o companie industrială şi de software din topul Fortune 100, care furnizează soluţii specifice industriilor, printre care se numară: produse şi servicii aerospaţiale şi auto; tehnologii de control pentru clădiri, locuinţe şi spaţii industriale, precum şi materiale avansate.

 

 

Adaugati comentariu