Tranzacţia dintre Delfingen Industry şi Grupul Schlemmer, autorizată

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer, a anunţat autoritatea de concurenţă.
delfingen

Delfingen Industry, având sediul în Franţa, activează în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, Compania franceză are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL şi Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producţie.

Grupul Schlemmer îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer Romania.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

CITEȘTE ȘI:

Continental a pornit propriul sistem inovativ de generare a energiei

Cumpară jante și baterii auto de la Best Tires Shop

Thierry Bolloré, fostul șef al Renault, va conduce Jaguar Land Rover

 

Adaugati comentariu