13 cu noroc. 13 milioane de mașini construite la uzina Opel din Zaragoza

Zaragoza uzina Opel

Mașina cu numărul 13 milioane tocmai a ieșit de pe porțile uzinei Opel de la Zaragoza, Spania. Este vorba despre un Opel Crossland X construit la cel mai mare centru de producție Opel din Europa, aflat în activitate încă din 1982.

La 36 de ani de la inaugurarea uzinei, mașina aniversară a fost expediată către un client din Maroc, care a comandat o mașină în două nuanțe de caroserie, cu alb și albastru.

“Misiunea noastră este de a ne concentra pe oferirea celui mai bun produs în cel mai eficient mod posibil”, spune directorul uzinei, Antonio Cobo. “Competitivitatea, calitatea și multă pasiune ne asigură încrederea clienților. Nu putem trăi din trecut, iar pe viitor, trebuie să muncim zi de zi pentru a continua să sărbătorim evenimente importante ca acela sărbătorit astăzi. Nu există rețete câștigătoare.”

Cinci generații Corsa, Kadett, Tigra și Combo a fost produse la Zaragoza, dar și două generații Meriva și Mokka. Crossland X este primul vehicul construit acolo pe platforma EMP2 a Grupului PSA. Opel a anunțat recent că noul Corsa va fi construit exclusiv la Zaragoza începând cu 2019, iar în gamă își va face apariție și o versiune electrificată. În consecință, centrul de pe teritoriu spaniol va fi primul care va construi un astfel de Opel.

5.300 de angajați lucrează pentru Opel la Zaragoza. 382.250 de mașini s-au construit acolo în 2017

Adaugati comentariu