A început construcţia fabricii Autoliv de la Rovinari

Compania Autoliv a început, la Rovinari, construcţia fabricii de sisteme de siguranţă auto, investiţia ridicându-se la 20 de milioane de euro.
autoliv

Potrivit primarului localităţii, Robert Filip, în cadrul unităţii de producţie, cu o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, vor fi angajate aproximativ 800 de persoane

Potrivit primarului localităţii, Robert Filip, decizia Autoliv de a investi la Rovinari reconfirmă faptul că în zonă există forţă de muncă profesionistă

Primăria Rovinari va acorda în continuare companiei Autoliv tot sprijinul pentru materializarea proiectelor pe care le dezvoltă în această zonă. Nu în ultimul rând, deschiderea unei noi fabrici care presupune alte 800 de noi locuri de muncă reprezintă pentru mine, ca primar, garanţia că din ce în ce mai puţini localnici vor migra în căutare de locuri de muncă şi că tot mai mulţi rovinăreni se vor întoarce acasă.”, a declarat edilul localităţii.

Autoliv este lider mondial în sisteme de siguranţă auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători auto din lume. Are peste 72.000 de angajaţi în 27 de ţări. În plus, compania are 23 de centre tehnice în nouă ţări din întreaga lume.

În România, societatea este prezentă din 1997, având peste 10.000 de angajaţi, în unităţi de producţie din Braşov, Lugoj, Reşiţa, Sfântul Gheorghe şi Oneşti. În fiecare an, produsele respective salvează peste 30.000 de vieţi şi contribuie la evitarea a sute de mii de accidente grave.

Adaugati comentariu