Bentley lansează cutii de valori cu securitate biometrică pe Bentayga

Bentley - Bentayga Mulliner Biometric

Bentley a transformat deja Bentayga în deschizător de drum pe mai multe planuri și nu se oprește aici. Astăzi, constructorul a anunțat că lansează un produs menit să ducă la alt nivel ideea de customizare.

Bentley - Bentayga Mulliner BiometricClienții care achiziționează mașina pot comanda și un spațiu de depozitare cu rol de cutie de valori cu un nivel de securitate extrem de ridicat, aceasta beneficiind de sistem de protecție biometric. Cutia se poate deschide pe baza amprentei digitale, iar tehnologia a fost dezvoltată de cei de la Mulliner, compania care se ocupă de customizarea modelelor Bentley.

Cutia din aluminiu este amplasată în cabină și le permite celor care călătoresc cu Bentayga să-și păstreze în siguranță obiectele de valoare atunci când se află la plajă, pe pârtie sau în momentele în care apelează la serviciul de valet parking. În plus, ea este dotată cu două porturi USB și priză auxiliară, astfel că poate fi utilizată și pentru încărcarea telefoanelor mobile, dar și pentru conectarea acestora, din interior sau exterior, la sistemul infotainment, inclusiv la Apple CarPlay.

”Cutia nu este la vedere. Însă chiar dacă un intrus reușește să o găsească, nu o va putea deschide dacă nu face parte dintre utilizatorii agreați. Am folosit tehnologia de citire a amprentei care permite stocarea mai multor modele, folosită și de către producătorii de smartphone-uri”, a declarat Uday Senapati, șeful departamentului Technical Operations de la Mulliner.

 

Adaugati comentariu