”Best Improving Plant” pentru Schaeffler România

În cadrul simpozionului ”Global Production Forum” din Germania, echipa Schaeffler România a primit din partea Grupului premiul la categoria ”Best Improving Plant” 2018.
schaeffler românia

Prin această distincţie sunt recunoscute în mod deosebit îmbunătăţirile în ceea ce priveşte profitabilitatea, cât şi gestionarea stocurilor din partea echipei din România.

”Este o bucurie pentru mine să transmit către voi toţi care aţi contribuit la acest succes, mulţumiri şi felicitări pentru extraordinara realizare, care a fost posibilă datorită eforturile voastre zilnice, însoţite de implicare, răbdare, curaj, perseverenta şi inspiraţie. Este o contribuţie deosebita pentru consolidarea imaginii si reputaţiei Schaeffler România!”, a afirmat directorul general Schaeffler România, Sorin Poteraş.

Premiul i-a fost înmânat de către Georg F.W. Schaeffler, preşedintele Consiliului de Supraveghere Schaeffler AG.

Schaeffler România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului şi produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană.

Înfiinţată în anul 2002, subsidiara din România prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp.

Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care aproximativ 100.000 de metri pătraţi construiţi şi îşi desfăşoară activitatea în 6 hale de producţie la locaţia de la Cristian, de unde îşi desfăşoară producţia din 8 octombrie 2004 – ziua oficială a Schaeffler România.

Înregistrată iniţial sub numele de INA Schaeffler Braşov ca filială a Grupului Schaeffler, întreprinderea a fost redenumită în anul 2006 primind numele de Schaeffler România.

Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012. Compania are o prezenţă extrem de activă în mediul universitar şi preuniversitar, precum şi multiple acţiuni şi proiecte de implicare socială conform tradiţiei companiei familiale.

 

Adaugati comentariu