Cum se integrează datele de conducere a unui tahograf în analiză în timp real?

tahograf

Cum se integrează datele de conducere a unui tahograf în analiză în timp real? Analiza tahografului este esențială pentru a-i ajuta pe managerii de flote să respecte reglementările tahografului și orele de condus ale șoferilor. Dar ținerea pasului cu datoria de a înregistra datele tahografului poate fi stresantă și consumatoare de timp.

Când se face manual, poate distrage cu ușurință atenția de la activitatea de bază. Deci, cum pot administratorii de flote să simplifice lucrurile? Mai întâi de toate, este important să se cunoască elementele de bază ale analizei tahografului.

Ce este software-ul de analiză a unui tahograf?

Software-ul de analiză a tahografului ajută managerii de flote să descarce, să stocheze și să analizeze datele tahografului. Software-ul poate analiza datele de la vehicule și cardurile de șofer pentru a se asigura că reglementările au fost respectate.

Când este manipulată manual, gestionarea unor astfel de volume mari de date poate adăuga mult timp și efort în sarcinile de administrare. De aceea, software-ul de analiză a tahografului poate fi de mare ajutor atunci când vine vorba de interpretarea datelor și de reducerea riscului de amenzi sau penalități. Prin automatizarea descărcărilor de date și a analizei tahografului, vei avea mai mult timp să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult.

O soluție de gestionare a flotei precum analiza datelor tahografului cu Tachoscan Web  vei reuși să descarci automat datele tahografului, să rămâi în legalitate, să reduci sarcina administrativă și să crești productivitatea

tahograf

De ce este importantă analiza tahografului?

Analiza tahografului este importantă, deoarece oferă perspective clare pentru a asigura conformitatea cu reglementările privind tahograful și orele șoferilor.

Analiza tahografului digital poate ajuta la interpretarea mult mai ușoară a datelor tahografului, oferind rapoarte detaliate și trimițând alerte despre încălcări sociale, cum ar fi depășirea orelor de conducere, lipsa timpilor de odihnă și pauzele insuficiente.

Serviciile de analiză a tahografului și soluțiile software pot economisi ore de timp în procesarea manuală și te pot ajuta să eviți amenzi mari.

tahograf

Care sunt beneficiile analizei tahografului digital față de analiza tahografului analogic?

Multe vehicule mai vechi încă folosesc tahografe analogice, unde șoferii trebuie să țină evidența manuală a pauzelor și a timpilor de condus. Pentru a ușura analiza tahografului analogic, aceste diagrame pot fi scanate electronic pentru analiza computerizată. Cu toate acestea, o diagramă poate avea semne fizice care ar putea duce la o citire incorectă, așa că este nevoie de un set de ochi calificați pentru a interpreta în continuare datele.

Un mare avantaj al analizei tahografului digital înseamnă că datele tahografului sunt mai precise atunci când sunt descărcate digital. Orice posibile încălcări ale conducerii pot fi detectate instantaneu de software-ul tahografului digital. Și datorită criptării digitale, datele sunt sigure și nu pot fi modificate sau șterse de către șofer. Instrumentele avansate de analiză pot descărca și stoca de la distanță date și pot prezenta o imagine de ansamblu clară a informațiilor despre tablourile de bord de raportare.

Cu  un software, obții acces instantaneu la date atunci când este necesar, fie că este vorba despre un calcul lunar al salariului sau pentru ultima zi a șoferului. Dorești o soluție puternică de analiză a tahografului și descărcări îmbunătățite pentru tahograf? Atunci verifică mai multe pe wall-street.ro.

Adaugati comentariu