Dacia Duster cu numărul 1 milion, livrată azi în România

Dacia Duster a sărbătorit primul prag istoric important din carieră. Exemplarul cu numărul 1 milion, produs la uzina de la Mioveni, a fost livrat astăzi, unui client din România.

Este vorba de un model Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP, iar numele fericitului proprietar este Dumitru Jianu. Cheia mașinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie.

« Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroasele țări unde clienții sunt în căutarea unui SUV robust și modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia », a declarat Hakim Boutehra.

Reînnoit la sfârșitul anului 2013, Duster este produs în prezent în uzina de la Mioveni – județul Argeș – precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia.

În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.

Adaugati comentariu