Primele unități Transit Courier și Tourneo Courier produse de Ford Otosan la Craiova pleacă spre clienți

Ford Otosan a început deja încărcarea primelor garnituri de tren și trailere cu noile Transit Courier și Tourneo Courier, destinate piețelor din Europa si Turcia.
Transit Courier

În acest context, Ford România a invitat la fabrica Ford Otosan din Craiova primii săi clienți de Transit Courier. Aceștia au avut ocazia să viziteze fabrica și să descopere totodată procesele de producție a modelelor Ford construite în România.

Roxana Capătă, Managing Director, Ford România Services, a declarat: „Suntem mândri că fabrica din Craiova a început livrarea primelor unități ale noilor modele. Avem mari speranțe pentru Transit Courier, care suntem siguri că va fi unul dintre motoarele economiei naționale în anii care urmează, dar și în Tourneo Courier, un model versatil, compact și adaptat atât nevoilor de business, cât și a celor de familie.”

Müjdat Tiryaki, Președinte Ford Otosan Craiova, a declarat: „A fost o reală plăcere să pot interacționa cu primii noștri clienți care ne-au acordat atât de multă încredere, cu atât mai mult cu cât aceștia au plasat comenzile înainte de a vedea mașina pe viu. Asta ne face încrezători în viitor și dornici să livrăm produse de calitate, capabile să îndeplinească cerințele complexe ale clienților noștri.”

Proiectat împreună de echipele Ford Otosan și Ford, dezvoltat și produs de Ford Otosan, noile modele ale gamei Courier se alătură pe linia de producție modelului Ford Puma și vor dispune împreună și de versiuni complet electrice, care vor fi produse la uzina din Craiova în 2024.

 

 

Citiți articolul integral pe www.floteauto.ro

 

 

Adaugati comentariu