Elektrobit își deschide birou în Timișoara

Liderul pe ramura de dezvoltare a soluțiilor integrate pentru industria de automobile, Elektrobit, va deschide un punct de lucru în Timișoara. Acesta va fi menit să consolideze portofoliul de software, soluții și servicii EB AUTOSAR.

Elektrobit este principalul furnizor de soluții software și servicii care includ asistenţă la condus, navigație, infotainment, maşini interconectate și infrastructură auto. Compania are o istorie de peste 25 de ani, iar programele sale software echipează peste 70 de milioane de mașini.

Simultan cu deschiderea biroului de la Timișoara, EB va deschide un altul în India, la Bangalore. Împreună, cele două locații vor crea 80 de locuri de muncă pentru inginerii software. Aceștia vor lucra la dezvoltarea liniei de soluții EB tresos și vor contribui la extinderea eforturilor în următoarea generație de AUTOSAR.

Cele două noi locații sunt doar o parte a planului de creare a unei rețele globale de birouri, aflate într-o strânsă legătură. Cum întreaga industrie auto are drept scop introducerea vehiculelor interconectate și a sistemelor de conducere automată cât mai curând pe piață, dezvoltarea companiei Elektrobit este firească. „Odată cu extinderea din Timişoara şi Bangalore, ne putem concentra pe abordarea provocărilor complexe cu care se confruntă piața și putem să continuăm să oferim soluții inovatoare pentru clienții noștri din întreaga lume”, a declarat Alexander Kocher, preşedinte şi director general Elektrobit.

Adaugati comentariu