Joint venture VLS – ELBA, la Timişoara

Varroc Lighting Systems (VLS) a anunţat încheierea unui acord cu ELBA, prin care cele două companii vor înfiinţa o societate mixtă la Timişoara, specializată în producţia de componente electronice pentru sisteme de iluminat auto.
elba

Societatea mixtă se va concentra pe producţia de electronice si va sprijini în mod semnificativ extinderea afacerilor Varroc Lighting în Europa.

“Varroc proiectează si dezvoltă deja propriile sistemele electronice hardware si software, iar integrarea pe verticală a producţiei va sprijini cresterea companiei”, a declarat preşedintele şi directorul companiei Varroc Lighting Systems, Stephane Vedie.

„Piaţa globală a sistemelor de iluminat se confruntă cu schimbări majore”, a adăugat Bogdan Cocian, CEO al ELBA. ”Suntem dornici să lansăm acest nou joint venture, în parteneriat cu Varroc, pentru a integra si optimiza oferta noastră de componente electronice „.

Parteneriatul cu ELBA este cea de-a doua iniţiativă a companiei VLS în ultimele luni. În iulie, compania a achiziţionat compania Sa-ba Automotive, producător de produse de iluminat mici si electronice din Turcia. Grupul Varroc este deja prezent în România prin divizia de sisteme de iluminat pentru motociclete Tri.o.m, proprietarul Electromures. Varroc a preluat compania italiană Tri.o.m în 2011.

Înfiinţată în Timisoara, cu o tradiţie de aproape 100 de ani, Elba este cel mai mare producător de corpuri de iluminat din ţară, având printre clienţi nume ca Philips, Dacia-Renault si Skoda.

Adaugati comentariu