Oportunităţi de formare profesională pentru studenţi la Adient Trim Ploieşti

Adient Trim Ploieşti anunţă continuarea programului Start Your Career (SYC) la nivel local. Prin intermediul acestuia, studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei, pe parcursul căruia vor dobândi noi cunoştinţe şi o experienţă practică extrem de utilă pentru viitorul lor profesional.

Ulterior, aceştia pot deveni chiar angajaţi ai companiei.

„Start Your Career este o iniţiativă prin care studenţii îşi pot lărgi orizontul profesional, dincolo de programa de studiu – aici descoperă ce înseamnă un mediu de lucru real, dezvoltă o serie de abilităţi practice şi îşi formează o idee mai clară despre ce vor să facă pe viitor. Ne mândrim cu acest proiect, implementat în mai multe fabrici ADIENT din România şi credem că este modul nostru de a contribui la formarea tinerelor generaţii de profesionişti”, a arătat Costin Trîmbiţaşu, directorul fabricii Adient Trim Ploieşti.

În acest moment, în fabrica de tapiţerii auto din Ploieşti sunt disponibile internship-uri în departamentul de Calitate, IT, Financiar şi HR. Începând cu luna august sunt invitaţi studenţi şi în departamentul Administrativ şi, din decembrie, şi în cel de Producţie.

Adient Trim Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi, care realizează, anual, tapiţerii auto pentru mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

 

 

Adaugati comentariu