Păcăleală de 1 aprilie de la Continental

Drift mode

Din ciclul ”când inginerii se plictisesc”, compania germană Continental se ține de șotii. Vineri, pe 1 aprilie a lansat un comunicat de presă prin care anunța testarea primului sistem complet automat pentru drifturi și cerculețe.
Cum ar fi să ai o mașină capabilă să te transforme în Ken Block? Continental a anunțat cu surle și trâmbițe testarea unui astfel de sistem complet automat, care ar putea intra în viitor în producția de serie. Ca gluma să fie completă, fotografiile oficiale cu autovehiculul de test arătau un VW Passat B6 fioros și insriptionat cu simbolurile Continental, gata să scoată fum din cauciucurile spate. Ar fi existat mașini mai bine adaptate driftului, dată fiind concepția Passatului cu tracțiune față sau integrală. Sistemul imaginar beneficiază, în concepția germanilor, de trei butoane: Drifting, Quarter of Mile și Donuts, pentru a asigura asistență personalizată pentru fiecare cerință în parte.

Mai mult, o serie nouă de pneuri adaptată perfect la derapaje ar urma să fie lansată de Continental, pentru a completa noul sistem. ”Astfel, va fi foarte ușor pentru oricine să participe la concursurile de drifturi din toata lumea.”, explică inginerul imaginar Michael Ritter. În final, noul sistem dezvoltat de germani ar fi echipat cu un amplificator de zgomot, atât în habitaclu cât și afară, întru fericirea pietonilor. Concluzia? Și nemții fac glume bune!

Adaugati comentariu