Parteneriat între producătorii de baterii Alpha House și Monbat

Producătorii de baterii Alpha House din Marea Britanie și Monbat din Bulgaria au semnat un acord, potrivit căruia compania britanică va deveni partener exclusiv de producție, furnizor de servicii și distribuitor al societății bulgare.
monbat

”Parteneriatul este de așteptat să faciliteze extinderea produselor și serviciilor Monbat către clienții existenți și viitori, precum și pe piețele emergente din Marea Britanie și Irlanda”, a anunțat producătorul din Bulgaria.

Monbat furnizează baterii clienților din peste 70 de țări din întreaga lume, iar Alpha House este specializată în furnizarea de soluții consultative de energie inteligentă în mai multe sectoare de piață și industrie din Marea Britanie și Irlanda.

Profitul consolidat înainte de impozitare al Monbat a crescut cu 69% în primele unsprezece luni din 2021, comparativ cu perioada similară a anului precedent, atingând nivelul de 23 de milioane de leva (aproximativ 11,8 mil. euro). Venitul net consolidat din vânzări a crescut cu 21% față de anul anterior, până la aproximativ 336,6 milioane de leva (172,35 mil. euro).

 

CITEȘTE ȘI:

Japonezii de la Kaga Electronics își mută producția din China într-o nouă fabrică din Turcia

Producţia de autoturisme din România a scăzut cu 3,96% în 2021

Adaugati comentariu