A fost lansat Michelin Primacy 4

Michelin propune un nou membru în cadrul gamei Primacy, anvelopa Primacy 4. Dezvoltată timp de trei ani, aceasta oferă un nivel ridicat de performanță pe carosabil umed, de la prima utilizare până la indicatorul legal de uzură (1,6 mm). Primacy 4 a fost lansat în 64 de dimensiuni pentru jante de la 15 la 18 inci.
MICHELIN Primacy 4

Specialiștii de la Michelin pun nivelul ridicat al aderenței pe carosabil umed pe seama a doi factori. Primul este utilizarea elastomerilor, iar cel de-al doilea este reprezentat de optimizarea profilului benzii de rulare: are un design nou, cu caneluri mai pătrate și mai puțin conice, care permite îmbunătățirea evacuării apei chiar și atunci când anvelopa este rulată. Studiile au relevat că Primacy 4 reduce cu 0,9 metri distanța medie de frânare în comparație cu rivalii atunci când banda de rulare este nouă, cu 2,8 metri atunci când aceasta este rulată și are o durată de viață mai mare, distanța medie suplimentară pe care o parcurge fiind superioară cu 18.000 de kilometri.

În egală măsură, pe lângă tradiționalul indicator de uzură, anvelopa are un marcaj suplimentar, Michelin, în partea inferioară a canelurilor benzii de rulare. Prin intermediul acestora, utilizatorul poate identifica mai rapid și precis nivelul de uzură al anvelopelor.

Produsul completează gama Primacy, care, din 2015 încoace, este lider în ierarhiile realizate de ADAC. Michelin Primacy 3 ocupă prima poziție într-un clasament în care sunt 16 anvelope și este evaluat „GUT”, cel mai mare grad acordat de ADAC.

Adaugati comentariu