Schaeffler l-a numit pe Christian Zeidlhack în funcția de CEO al Regiunii Europa Centrală și de Est

Începând cu 1 ianuarie 2023, furnizorul global de componente automotive si industriale Schaeffler l-a numit pe Christian Zeidlhack în funcția de președinte al Diviziei Industriale pentru regiunea Europa și de CEO al subregiunii Europa Centrală și de Est.
Christian Zeidlhack

În noul său rol, Christian Zeidlhack este responsabil de afacerile cu clienții direcți și partenerii de vânzări ale diviziei industriale pentru întreaga Regiune Europa, precum și de întreaga activitate a companiei în subregiune. Acesta îl înlocuiește pe Marcus Eisenhuth, care va părăsi compania pe 31 martie 2023.

Absolvent în administrarea afacerilor și inginerie, Christian Zeidlhack și-a început cariera în cadrul Grupului Daimler, iar din 2007 a devenit parte activă în Schaeffler. De atunci, și-a desfășurat activitatea în divizia industrială. El a condus inițial unitatea de afaceri Raw Materials, după care a ocupat funcția de Global Key Account Management Industrial și, cel mai recent, a fost CEO al Diviziei Industriale Regiunea America.

„Domnul Zeidlhack a jucat un rol decisiv în succesul diviziei industriale în ultimii ani și sunt încântat că acum preia conducerea afacerii industriale din Regiunea Europa. Mulți ani de experiență și cunoștințe remarcabile despre compania noastră și despre clienți sunt condiția ideală pentru extinderea cu succes a afacerii industriale în Regiunea Europa”, a precizat Dr. Stefan Spindler, CEO Divizia Industriala Schaeffler AG.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Ernesto Flores este noul director general al ContiTech din Timișoara

Toyota va avea o nouă conducere, după demisia lui Akio Toyoda

 

 

 

Adaugati comentariu