Valmet Automotive începe producţia noului A-class

Compania finlandeză Valmet Automotive a început producţia noului model Mercedes-Benz A-class, la fabrica din Uusikaupunki, cea de-a treia unitate în care este produsă această versiune.
A-class

Producţia noului A-class a început în luna aprilie la uzina Mercedes-Benz din Rastatt, Germania, fiind demarată, o lună mai târziu, şi la Kecskemét, în Ungaria.

Pentru ca modelul A-class să fie produs, la Uusikaupunki, pe aceeaşi linie de asamblare cu GLC-ul, au fost efectuate lucrări extinse de transformare în secţiile Caroserie şi Vopsitorie, precum şi în zonele de asamblare.

„Ne-am concentrat pe pregătirile pentru a asigura o lansare rapidă şi un volum mare de producţie. De asemenea, am beneficiat de experienţa noastră cu generaţia precedentă a celor două modele”, a afirmat Pasi Rannus, vicepreşedinte senior de producţie la Valmet.

Versiunea anterioară a clasei A a fost fabricată la uzina finlandeză începând din 2013. Clasa A este primul model din cea de-a patra generaţie a maşinilor compacte Mercedez-Benz.

 

 

Adaugati comentariu