VW VideoRunning Experience, în premieră în România

Volkswagen a lansat în premieră în România serviciul VideoRunning Experience cu ocazia Volkswagen HALF MARATHON 2018, eveniment care a avut loc în perioada 12 – 13 mai.
volkswagen

Alergătorii de la VW Bucharest HALF MARATHON au avut acces la filme personalizate cu imagini proprii din timpul curselor. Compania a semnat un parteneriat pentru o perioadă de trei ani în cadrul căruia devine sponsorul principal al evenimentului sportiv.

“Volkswagen susţine cele mai avansate tehnologii şi vrem ca evoluţia tehonologică să devină accesibilă publicului larg. Pentru fiecare alergător participarea la acest eveniment presupune multă muncă, antrenamente, investiţii financiare şi emoţionale. Dorim să încurajăm intenţia acestora de a deveni mai buni însoţită de eforturi susţinute şi dedicare. Sperăm ca aceste filme să amintească fiecărui participant că poate mai mult, că şi-a depăşit limitele personale, că munca depusă a adus roade”, a explicat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

VW VideoRunning Experience este o noutate tehnologică pentru piaţa din România şi are la bază şi elemente de inteligenţă artificială. După terminarea cursei de semimaraton participanţii au avut acces în timp record la filme personalizate care surprind parcursul de alergare. Filmele pot fi descărcate de fiecare concurent sau împărtăşite cu prietenii pe reţele sociale. Realizarea acestor filme se face cu ajutorul unui program care decupează din cursă doar cadre care surprind concurenţii în mod individual. Identificarea fiecărui concurent se face pe baza recunoaşterii codului de bare de pe numărul de concurs.

Acest program este folosit la unele dintre cele mai mari curse de maraton din lume. Ultima dată a fost implementat la Maratonul din Ierusalim din luna martie unde a înregistrat un real succes.

Volkswagen susţine cursele de alergare organizate de Bucharest Running Club încă de la prima ediţie. Volkswagen a devenit în 2018 sponsor oficial al celei de-a 7-a ediţii a Semimaratonului Bucureşti.

Marca de automobile Volkswagen este prezentă la nivel mondial în peste 150 de pieţe şi produce autovehicule Volkswagen în peste 50 de unităţi de producţie din 14 ţări. În anul 2017, compania a fabricat circa 6 milioane de autovehicule, cele mai vândute modele fiind Golf, Tiguan, Jetta şi Passat.

În prezent compania numără 198.000 de angajaţi în întreaga lume. La aceştia se adaugă alţi 7.700 de angajaţi ai celor 74.000 de distribuitori care comercializează produsele către clienţii finali.

Adaugati comentariu