10 ani de Burse de Excelenţă acordate de Schaeffler România

În 2018 s-au împlinit 10 ani de la prima sesiune a programului educaţional Bursele de Excelenţă. Timp de 10 ani zeci de studenţi ai Universităţii Transilvania din Braşov, care au avut rezultate deosebite s-au bucurat de susţinerea Schaeffler România în parcursul lor educaţional.
Schaeffler România

Bursele de Excelenţă este un program care se adresează studenţilor şi masteranzilor Universităţii Transilvania din Braşov, care aspiră la o carieră de succes în domenii tehnice şi non-tehnice şi care au rezultate foarte bune la învăţătură. În 2018, Schaeffler România a sărbătorit 10 ani de Burse de Excelenţă “10 pentru 10”. La moment aniversar, studenţii din prima generaţie s-au întâlnit cu bursierii acestui an şi au împărtăşit din propriile experienţe.

În 2018 s-au acordat 20 de burse, în cele două sesiuni ale programului, care coincid cu cele două semestre ale anului universitar. Pentru a putea primi acest sprijin din partea companiei, studenţii şi masteranzii sunt invitaţi să aplice, în două sesiuni, 31 octombrie respectiv 31 martie a anului în curs. Aceştia trebuie să întocmească o listă cu documente care să ateste rezultatele educaţionale deosebite, iar pasul următor presupune un interviu în cadrul companiei, cu o comisie de specialişti, moment în care se ia şi decizia finală asupra candidaţilor.

Schaeffler România impulsionează prin astfel de programe educaţionale studenţii şi masteranzii aflaţi la debutul carierei, spre o zonă în care rezultatele şi excelenţa sunt apreciate şi răsplătite.

 

Adaugati comentariu