ADIENT TRIM a împlinit 15 ani de activitate în România

ADIENT TRIM, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium și unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, împlinește 15 ani de activitate pe piața din România.
Adient Trim Ploiesti 15 ani

„De 15 ani dezvoltăm continuu în Ploiești o companie care poartă în lume reputația producţiei de cea mai bună calitate și a îndemânării românillor. Celebrăm un spirit dedicat auto-depășirii, perfecționării constante, șlefuirii resurselor necesare pentru a livra rezultate la cel mai înalt nivel şi pot spune cu mândrie că toate acestea se datorează echipei pe care am avut-o alături.  Ziua de astăzi este un moment special pentru fiecare dintre noi, în care ne bucurăm de performanţele obţinute în aceşti 15 ani, primii 15 ani, pentru că privim încrezători înainte, spre un viitor cât mai îndelungat”, a declarat Costin TrîmbiţaşuPlant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Încă de la lansarea sa în România, compania s-a dovedit a fi nu doar un lider în domeniul său de activitate, ci și un membru implicat în susținerea comunității locale, prin programe educaționale dedicate copiilor și tinerilor, menite să le cultive acestora apetitul față de cunoaștere și față de construirea unei cariere solide. Printre programele de implicare socială care s-au bucurat de un mare succes se numără cursul de programare dedicat copiilor angajaţilor Hour of Code, programul Start Your Career, prin intermediul căruia studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei sau clasa de învăţământ dual susţinută de ADIENT TRIM Ploieşti în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny.

„Cu 15 ani în urmă puneam bazele a ceea ce avea să devină ADIENT TRIM Ploiești. Atunci, pe când eram o echipă la început de drum, ne-am propus să devenim un reper în domeniul nostru de activitate, dar am reușit mult mai mult de atât. Astăzi privesc în urmă cu mândrie, pentru că am putut fi parte din povestea ADIENT încă de la început. Privesc spre viitor cu încredere, pentru că știu că aici suntem o echipă de 1900 de învingători”, a spus și Carmen Barbulescu, HR Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare și le oferă locuitorilor județului Prahova ocazia de a-și pune amprenta muncii lor asupra tapițeriilor ce îmbracă mașinile celor mai importante mărci auto.

În fiecare an, tapițeria auto fabricată la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești poate fi găsită pe mai mult de 750.000 de automobile din întreaga lume. Producția este realizată folosind mașini de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină o piatră de hotar în domeniul său de activitate la nivel internațional. ADIENT TRIM Ploiești are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiționale, cum ar fi vehiculele comerciale, trenurile de călători și scaunele de avion, fapt ce le va oferi angajaților companiei noi oportunități de dezvoltare.

Lider global în producția de scaune auto, ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajați și opt unități de producție: Jimbolia (mecanice și mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia și accesorii metalice), Ploiești (tapițerie), Pitești (tapițerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanță de piață realizată datorită costurilor, calității, execuției și satisfacției clienților.

Adaugati comentariu