Ai nevoie de o mașină de închiriat? Află ce opțiuni ai la dispoziție

mașină de închiriat

Ai nevoie de o mașină de închiriat? Ai mașina în service și firma care se ocupă de reparații nu îți oferă un autoturism la schimb? Află ce opțiuni ai la dispoziție.

În această situație ai la dispoziție opțiunea de a apela la un serviciu de tipul inchirieri auto Cluj. Astfel, beneficiezi de mașină de închiriat fără să apelezi la rude sau prieteni. Acest serviciu a devenit răspândit datorită avantajelor pe care ți le oferă. Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să cunoști despre această procedură.

Închirieri auto Cluj – cum te ajută un astfel de serviciu?

Important este să știi că poți rezerva o mașină la orice oră din zi și noapte, deoarece majoritatea firmelor de profil oferă un program 24/7. Costurile nu sunt exagerate și poți conduce orice model de autoturism îți dorești. Astfel, vei scăpa de grija deplasării cu mijloacele de transport în comun, mai ales la orele de vârf când acestea sunt foarte aglomerate.

Ce trebuie să știi înainte să închiriezi o mașină?

Companiile care se ocupă de închirieri auto solicită din partea ta câteva condiții și anume: să ai o vârstă minimă cuprinsă între 19-21 de ani și să deții un permis de conducere cu valabilitate de minimum un an de zile. În momentul în care închiriezi o mașină, trebuie să știi că respectiva firmă îți poate solicita un depozit sub forma unei garanții. Practic, blochează o sumă de bani de pe cardul tău de credit. În acest fel se asigură că atunci când returnezi mașina, aceasta nu are avarii sau accesorii lipsă.

Etape necesare în procesul de închirieri auto Cluj

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a rezerva o mașină este să te interesezi și să ceri păreri despre firma de închirieri. Cu cât găsești mai multe informații și date, cu atât mai bine. Verifică să aibă review-uri cât mai bune din partea clienților, și o gamă cât mai variată de mașini. Solicită oferte și interesează-te de costuri. Important este să știi pe ce durată închiriezi mașina și dacă există taxe suplimentare în situația în care modifici locația de predare.

Odată ce ai parcurs aceste etape, citește cu atenție contractul și clauzele acestuia. Trebuie să te interesezi de polițele de asigurări, în special de RCA. Suplimentar, este indicat să optezi și pentru o poliță de tipul CASCO, astfel încât să fii asigurat în cazul în care ești responsabil de vreo daună. Înainte de a prelua mașina, verifică împreună cu reprezentantul firmei de închirieri auto dacă aceasta are vreo avarie de tipul zgârieturilor sau parbriz fisurat.

Ce modele de mașini ai la dispoziție?

În funcție de flota deținută de compania de închirieri auto Cluj, poți rezerva mașini din toate categoriile. Ai la dispoziție varianta unei mașini mici și compacte, varianta unui SUV sau JEEP, varianta unei mașini din categoria celor de lux, hybrid, sau mai nou, poți închiria o mașină integral electrică. Dacă optezi pentru această variantă, verifică înainte de a pleca la drum harta locurilor special amenajate pentru încărcarea acestor autoturisme.

Ce trebuie să faci atunci când expiră contractul de închiriere?

Contractul expiră la data la care predai efectiv mașina. Un avantaj este acela că, dacă mai ai nevoie de aceasta, poți modifica perioada de închiriere cu ajutorul unui act adițional. Vei plăti în acest caz niște taxe suplimentare. La finalul perioadei de închiriere trebuie să predai mașina în locul stabilit și să te asiguri că aceasta are același nivel de carburant sau energie, așa cum ai preluat-o.

Dacă ești în căutarea unei mașini, optează pentru serviciul rent a car. Accesează site-ul caroutis.com și vei descoperi o echipa de profesioniști cu experiență vastă în acest domeniu.

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

 

 

Adaugati comentariu