Apare o nouă marcă, Brabham Automotive!

Brabham Automotive

Brabham Automotive este ultima propunere de brand auto venită din Marea Britanie. Evident, așa cum arată și numele, avem de-a face cu un proiect al familiei legendarului Sir Jack Brabham (triplu campion mondial de Formula 1, iar la o ediție, în 1966, chiar cu propria echipă), mai precis al fiului său, David.

Numele a fost înregistrat încă de acum doi ani la Companies House, oficiul britanic de profil, dar numai acum au sosit, pe rețelele de socializare, alături de logo, și informații oficiale privind faptul că ideea va avea roade. Deocamdată lipsesc detalii referitoare la mașini și la volumele de producție, însă nu este exclus ca încă de la Geneva, nou-născuta casă britanică să ne ofere detalii privind strategia sa.

David Brabham nu este la prima tentativă de acest gen. În 2014, fostul pilot de Formula 1 și câștigător al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, și-a dorit să înființeze o echipă, Project Brabham. A lansat la acel moment și un proiect de crowdfunding, dar, contrar speranțelor sale, acesta nu s-a bucurat de interesul publicului și a fost nevoit să abandoneze ideea. Tocmai de aceea este extrem de interesant de aflat, dincolo de detalii privind producția, și care este sursa de finanțare a lui Branham Automotive. Pentru că este clar că de acest aspect depind și șansele de succes ale proiectului.

 

Adaugati comentariu