Carlos Bernabé este noul director general al fabricii de anvelope Continental Timişoara

Carlos Bernabé a preluat, de la 1 februarie 2020, conducerea fabricii de anvelope din Timişoara, una din cele mai moderne şi strategice unităţi de producţie ale companiei Continental.
carlos bernabe

Carlos Bernabé (60 ani) lucrează în Continental de circa 40 de ani şi, astfel, aduce cu el o importantă experienţă în domeniul producţiei de anvelope. Absolvent de Inginerie Mecanică şi cu un master în
Managementul Calităţii în Franţa, Carlos are vaste cunoştinţe şi o expertiză consistentă în pieţele globale, lucrând de 25 de ani în diverse poziţii de management.

Înainte acestei poziţii de conducere, Carlos Bernabé a ocupat funcţia de director general al fabricii de anvelope din Alor Setar, Malaezia, pentru o perioadă de trei ani. Înainte de asta, el a fost director de producţie în fabrica de anvelope din Timişoara. Carlos a mai lucrat în cadrul Continental China în Shanghai, unde a condus timp de patru ani domeniile de producţie şi calitate ale Continental pentru zona APAC. În plus, a mai deţinut diverse poziţii de management în ţări precum Portugalia, Brazilia, India şi Franţa.

„Mă simt foarte privilegiat să revin în Timişoara şi să iau parte la dezvoltarea continuă a fabricii noastre aici. Am fost impresionat de evoluţia echipei şi sunt convins că vom continua să ne dezvoltăm eficient şi să producem cele mai calitative anvelope. Vom continua să fim în prim-planul schimbărilor şi inovaţiilor din industria automotive”, a spus Carlos Bernabé.

În cei aproape 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timişoara a produs şi livrat către clienţii săi la nivel global peste 240 milioane de anvelope. Compania produce în capitala Banatului o gamă largă de anvelope, cu dimensiuni între 13 şi 20 de ţoli, în linie cu cerinţele pieţei, incluzând anvelope de înaltă performanţă
(UHP – Ultra High Performance), anvelope inovatoare pentru automobile electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

 

CITEŞTE ŞI:

O nouă investiţie BASF pentru susţinerea producţiei de vehicule electrice

Producţia auto a urcat, în ianuarie 2020, la 43.043 de autoturisme

Profitul Daimler s-a prăbuşit cu 64%. Cum comentează analiştii

 

Adaugati comentariu