Dacia Duster rechemată în service. AFLĂ DE CE

Dacia Duster Explorer 1.5 dCi EDC

Dacia Duster este rechemată în service pentru probleme la instalația electrică. În total, 2.473 exemplare vândute pe piața din România sunt vizate de campania de recall.

De vină este claxonul, mutat pe volan odată cu ultimele îmbunătățiri aduse primei generații Dacia Duster, înainte de schimbul de generații operat în această toamnă. În lipsa unei redimensionări corespunzătoare a instalației electrice, repoziționarea claxonului poate genera probleme neprevăzute.

“Dacia a identificat posibilitatea dimensionarii incorecte a sistemului electric al claxonului, ceea ce poate provoca pierderea functiei acestuia si/sau aparitia de fum la nivelul comenzii claxonului de pe volan. In anumite situatii limitate poate apare o disfunctionalitate a airbag-ului sofer”, explică Dacia, într-un comunicat remis presei.

Remedierea problemei nu presupune niciun fel de cheltuieli din partea clienților, toate costurile fiind suportate de Dacia. Posesorii celor 2.473 exemplare Dacia Duster afectate au fost contactați sau urmează să fie contactați de către dealeri pentru a fi invitati in service.

Adaugati comentariu