Daimler România pregăteşte o nouă „Noapte lungă a Industriei”

Sediile Daimler România din Sebeş şi Cugir vor fi deschise din nou publicului larg, în cadrul evenimentului Noaptea Lungă a Industriei, care va fi organizat în acest an pe data de 10 mai.

Potrivit organizatorilor, după participarea record din 2017, când peste 4.000 de vizitatori au trecut pragul uzinelor Star Transmission şi Star Assembly, evenimentul din acest an promite să atragă alte mii de profesionişti şi curioşi ce-şi doresc să simtă pulsul activităţii într-o companie producătoare de componente şi subansamble pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Ca în anii precedenţi, şi la ediţia din 2018, Star Transmission şi Star Assembly pregătesc diferite activităţi pentru cei care vor participa: tururi în producţie, expoziţii de autoturisme Mercedes-Benz, concursuri cu premii-surpriză, prezentări de tehnologii şi multe alte activităţi interactive.

Evenmentul este destinat atragerii de profesionişti care îşi doresc o carieră în domeniul automotive, Daimler România considerându-se implicată în perfecţionarea continuă a echipei prin organizarea cursurilor profesionale, a şcolii de maiştri, dar şi prin susţinerea materială pe care o acordă studenţilor care fac practică în companie.

În cadrul evenimentului din 10 mai, nu va lipsi campania socială. La fiecare ediţie Noaptea Lungă a Industriei, Star Transmission & Star Assembly derulează o campanie de responsabilitate socială, scopul acesteia fiind susţinerea un proiect social de impact în comunitatea locală. În urma evenimentului din 2017, compania a donat 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs de angajaţi pe bicicletă, susţinând financiar amenajarea unei biblioteci în cadrul Şcolii Gimnaziale Strungari, judeţul Alba.

“Ne bucurăm să putem organiza o nouă ediţie a evenimentului Noaptea Lungă a Industriei, care demonstrează încă o dată impactul prezenţei de peste 20 de ani a companiei Daimler în România. Suntem angajaţi în dezvoltarea continuă atât a unităţilor de producţie şi a echipei, cât şi în comunitatea din care facem parte de peste două decenii”, a spus Falk Pruscha, CEO al filialei Daimler România.

Adaugati comentariu