Digital Twin se alătură ACAROM

Compania Digital Twin este noul membru al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România - ACAROM.
digital twin

Potrivit reprezentanţilor Digital Twin, servicile firmei se adresează companiilor din industriile auto şi celor producătoare de echipamente industriale care doresc să îşi dezvolte produsele sau să îşi optimizeze procesele, înţeleg adevăratul potenţial inovativ al specialiştilor din cadrul lor şi vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale şi eficiente soluţii tehnologice.

Compania este partenerul Siemens Industry Software specializat automotive în România.

Echipa este formată din specialişti cu peste zece ani de experienţă în domeniu, care au implementat cu succes soluţii durabile pentru numeroase companii.

ACAROM, înfiinţată în 1996, este o asociaţie de tip profesional şi patronal compusă din societăţi comerciale care desfăşoara activităţi în industria de automobile, asociate în scopul reprezentării intereselor sectorului automobile.

Cei peste 160 de membri ai asociaţiei au activităţi legate de: concepţia, fabricarea şi comercializarea de automobile, materiale, componente, module, părţi din automobil, sau realizează servicii legate de automobile, precum şi echipamente pentru fabricarea si intretinerea automobilelor.

Firmele membre ACAROM au o cifră de afaceri cumulată de peste 13 miliarde de euro şi oferă mai mult de 82.000 de locuri de muncă.

Adaugati comentariu