IVECO la Solutrans 2015, săptămâna transportatorilor auto

IVECO_Solutrans_2015_AutoExpert

Ediția 2015 a târgului Solutrans are loc la Lyon Eurexpo și se bucură de o prezenţă susţinută a producătorului IVECO. Pe lângă cele 19 vehicule pregătite pentru expoziţie, IVECO îşi ia angajamente serioase în privinţa optimizării costurilor totale de exploatare (TCO – Total Cost of Ownership) dar şi a eficientizării transporturilor.

Solutrans este un târg organizat de Federaţia Franceză a Constructorilor de Caroserii. Pentru a onora colaborările pe care le are cu producătorii francezi, IVECO prezintă 11 vehicule în diferite configuraţii în pavilionul expoziţional şi alte 8 sunt disponibile chiar şi la test drive pe o pistă special amenazată în curtea complexului. De asemenea, standul IVECO mai găzduieşte şi noul motor alimentat cu CNG din familia IVECO Cursor 8, o transmisie HiMatic cu opt trepte de viteză şi un mini-excavator CASE CX18B montat pe un IVECO Daily.

Cu această desfăşurare de forţe, IVECO reuşeşte să prezinte publicului cele mai noi tehnologii cu care se mândreşte. Astfel, sunt expuse motorizările Euro 6 fără EGR, motorizările Euro 6 alimentate cu gaz natural comprimat (CNG) sau noua generaţie de transmisii automate HiMatic cu câte opt rapoarte.

IVECO_Solutrans_2015_AutoExpert

Cu ocazia Solutrans 2015, IVECO va prezenta şi premiul ˝International Truck of the Year 2016˝, distincţie oferită de un grup de 25 de jurnalişti de specialitate modelului Eurocargo. Acest premiu, unul de prestigiu, este al patrulea în decursul ultimilor patru ani pentru IVECO şi reprezintă dovada excelenţei tehnologice şi a preocupărilor susţinute de a reduce TCO-ul (total cost of ownership), pentru care compania a insistat.

IVECO_Solutrans_2015_AutoExpert (7)

În ceea ce priveşte eficientizarea transporturilor, automat a vehiculelor, IVECO prezintă la Solutrans direcţiile pe care a insistat în ultimul timp. Astfel, compania a dezvoltat motorizări diesel care respectă norma de poluare Euro 6 utilizând o soluţie constructivă care renunţă la folosirea EGR, dar menţinând foarte ridicat standardul de emisii. Pe termen lung, soluţia va avea rezultate bune tot la reducerea TCO. Ca şi utilizarea unei transmisii HiMatic, care va reduce cu aproximativ 10% costurile de întreţinere şi de reparaţie, va scădea şi consumul de combustibil, dar va oferi şi performanţe apreciabile pentru produsele IVECO, mulţumită timpilor excelenţi necesari schimbărilor de treaptă (200 de milisecunde).

IVECO_Solutrans_2015_AutoExpert (10)

Adaugati comentariu