KYB anunţă noul parteneriat OE cu Skoda

KYB Corporation anunţă că va fi furnizor OE (Original Equipment) de amortizoare pentru noul model Skoda Scala, primul parteneriat de acest tip încheiat cu gigantul auto din Cehia.
KYB

KYB va produce amortizoarele faţă şi spate, în fabriciile sale din Cehia, pentru Scala, un nou hatchback cu 5 uşi, lansat în Europa în acest an. Modelul Scala este asamblat în fabrica din Mlada Boleslav şi se bucură deja de recenzii excelente în presa de specialitate. În timpul unui test rutier cu AutoExpress, Skoda Scala „s-a comportat excelent pe majoritatea suprafeţelor”.

Skoda Scala
Foto: Skoda Auto

Skoda se alătură unei lungi liste de producători mondiali de vehicule, care au încredere în KYB să fie furnizorul OE de amortizoare pentru noile lor autovehicule, inclusiv multe alte mărci din grupul Volkswagen.

KYB este unul dintre cei mai mari producători de amortizoare auto, din lume, pentru echipare originală, unul din fiecare cinci autovehicule ieşind de pe linia de producţie având montate amortizoare KYB ca dotare standard.

Pentru aftermarket, KYB furnizează în Europa o gamă extinsă de arcuri elicoidale alături de kit-urile de montaj a suspensiei şi kit-uri de protecţie.

 

CITEŞTE ŞI:

Acord între constructorii auto din Marea Britanie şi China

Acord între constructorii auto din Marea Britanie şi China

Jaguar Land Rover va investi 1 mld. £ în producţia de maşini electrice

 

Adaugati comentariu