Lear Corporation a achiziționat Thagora Technology din Iași, specialist în materiale pentru scaune

Lear Corporation, lider mondial în tehnologie auto în sectorul de scaune și sisteme electronice, a anunțat achiziționarea Thagora Technology SRL, o companie specializată în tehnologii hardware și software de utilizare a materialelor, cu sediul în Iași.
Lear Corporation

Soluțiile Thagora vor completa procesele de producție durabile ale companiei americane, prin reducerea deșeurilor și reducerea consumului de energie în timpul producției. În plus, tehnologia Industry 4.0 de la Thagora aduce progrese semnificative operațiunilor de producție prin inginerie și logistică, inclusiv trasabilitate îmbunătățită a materialelor și utilizarea amprentei instalației.

„Thagora oferă Lear acces la instrumente scalabile și inteligente de producție, care vor fi un plus valoros pentru afacerea noastră”, a declarat Frank Orsini, vicepreședinte executiv și președinte, Seating Lear.

„Această tranzacție oferă Thagora o oportunitate unică de a menține relațiile puternice pe care le-am construit cu actualii noștri clienți auto și non-auto, îmbunătățind în același timp acoperirea noastră geografică prin amprenta globală a Lear pentru a câștiga noi afaceri de la producătorii din întreaga lume”, a adăugat Mihai Mitrică, proprietarul Thagora.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Bosch Future Mobility Challenge – prima ediție cu participare globală a avut loc la Cluj-Napoca

Renault vinde afacerea din Rusia și participația la producătorul Lada pentru o sumă simbolică

 

 

Adaugati comentariu