McLaren 720S este cel mai frumos supercar al anului 2017

mclaren-720s (14)

Juriul a ales! McLaren 720S este cel mai frumos supercar al anului trecut. Bolidul a primit titulatura la Festivalul Internațional al Automobilului, care a avut loc la Paris.

Un juriu format din 17 membri experți în domeniul auto, dar și în design și arhitectură, a analizat cele mai frumoase supercaruri lansate în 2017. În cele din urmă, aceștia au căzut de acord. Niciunul nu e mai tare ca McLaren 720S.

Cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri și – cum îi spune numele – cu 720 de cai putere expediați exclusiv către puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu dublu ambreiaj, bestia britanică a câștigat o cursă în care au alergat și Aston Martin V8 Vantage, Ferrari Portofino și Porsche Panamera. Un 720S zboară de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde și atinge o viteză maximă de 341 km/h.

mclaren-720s (13)

“Este, cu siguranță, un premiu care ne dă un impuls nouă, celor de la McLaren, și reflectă munca de echipă a team-ului de design, care a creat liniile și proporțiile modelului 720S. Acestea ne-au adus recunoașterea celor din juriu, care au apreciat principiul nostru conform căruia forma urmează funcției”, a spus David Gilbert, direct general McLaren Automotive pentru Europa.

În cadrul aceluiași eveniment, Mazda a atras atenția juriului și a plecat acasă cu un premiu.

Mazda VISION COUPE este

cel mai frumos concept al anului

Adaugati comentariu