Michelin România va angaja 400 de specialişti şi operatori

Michelin România intenţionează să angajeze 400 de specialişti şi operatori atât în Bucureşti, cât şi în cele trei fabrici pe care compania le deţine în Floreşti, Prahova, şi Zalău, Sălaj.

Compania participă în această perioadă la 9 dintre cele mai importante târguri de joburi, care se desfăşoară în Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti sau Chişinău, unde vor fi promovate atât poziţiile disponibile din centrul de servicii, în domeniile finanţe, logistică, achiziţii sau resurse umane, cât şi cele din departamentele tehnice: inginer proces, manager producţie, inginer automatist sau inginer calitate. Compania va lansa şi 60 de poziţii de internship.

“Având în vedere diversitatea posturilor pe care le avem în companie, recrutăm atât poziţii entry-level, cât şi candidaţi experimentaţi, în industrie, servicii sau comerţ. In cursul acestui an, vom mai angaja, treptat, alte 400 de persoane, iar volumul total de recrutare în următorii 5 ani depăşeşte 1.500 de angajaţi. Faptul că headquarterul activităţilor Michelin din Europa Centrală se află la Bucureşti, permite accesul angajaţilor noştri la experienţe şi parcursuri internaţionale”, a spus Gabriela Alexandru, directorul HR pentru Europa Centrală.

Cu o activitate în România de aproape 18 ani, Michelin a investit peste 400 de milioane de euro din 2001 până în prezent. Activitatea de producţie a anvelopelor se desfăşoară în trei fabrici, una în Floreşti (Prahova), şi două în Zalău (Sălaj).

În ultimii cinci ani, Michelin România şi-a dublat efectivele, depăşind anul acesta pragul de 4.000 de angajaţi care activează în 20 de domenii şi acoperă o diversitate de peste 300 tipuri de posturi.

 

Adaugati comentariu