Nokian Heavy Tyres îşi măreşte capacitatea de producţie cu 50%

Nokian Heavy Tyres Ltd, parte a grupului Nokian Tyres, îşi măreşte capacitatea de producţie cu 50%, prin investiţii totale de aproximativ 70 milioane de euro în fabrica sa din oraşul finlandez Nokia, investiţii care vor fi realizate pe parcursul următorilor trei ani.

Odată cu creşterea capacităţii de producţie, vor fi angajate aproximativ 50 de persoane noi pentru producerea anvelopelor heavy tyres.

„Piaţa internaţională a anvelopelor heavy tyres a evoluat pozitiv, iar vânzările noastre au crescut. De asemenea, dorim să susţinem dezvoltarea clienţilor noştri prin mărirea capacităţii noastre de producţie în fabrica din Nokia, Finlanda. Oraşul finlandez Nokia este alegerea firească pentru locaţia fabricii, datorită personalului calificat şi capabilităţilor de a realiza produse de înaltă calitate în unitatea modernizată”, afirmă Manu Salmi, vicepreşedinte al unităţii Nokian Heavy Tyres.

Obiectivul constă în creşterea capacităţii maxime de producţie a anvelopelor heavy tyres de la aproximativ 20 milioane kg la 32 milioane kg.

Nokian Heavy Tyres Ltd a semnat, de asemenea, un acord cu sindicatul local pentru a creşte competitivitatea prin flexibilitate. Acest acord motivează personalul să îşi dezvolte abilităţi multiple. Acordul va fi în vigoare până la finalul anului 2020.

„Ne dorim să creştem concentrându-ne pe serviciile pentru clienţi, siguranţă şi calitate. Facem acest pas important împreună cu personalul nostru devotat”, adaugă Salmi.

Dezvoltarea produselor Nokian Heavy Tyres se bazează pe cei 80 de ani de expertiză în domeniul anvelopelor de iarnă şi pe înţelegerea profundă a condiţiilor meteorologice extreme.

Nokian Heavy Tyres este liderul global de piaţă în anvelope forestiere, iar experienţa sa în condiţiile meteorologice specifice schimbărilor de anotimpuri, în mediul sever specific ţinuturilor nordice, cât şi eforturile sale pe termen lung de dezvoltare a produselor concentrându-se pe selecţia atentă a componentelor, au poziţionat Nokian Heavy Tyres printre liderii globali în producţia de anvelope speciale.

 

 

Adaugati comentariu