Noul Porsche Panamera Sport Turismo a intrat în producție

Porsche a demarat productia noului Panamera Sport Turismo la fabrica din Leipzig, primele vehicule pentru clienti intrand pe linia de asamblare saptamana aceasta.

”Startul productiei pentru noul Sport Turismo confirma rolul principal al fabricii din Leipzig in producerea de variante de model ce incorporeaza tehnologii extrem de complexe”, spune Gerd Rupp, Presedintele Consiliului Executiv al Porsche Leipzig GmbH.

Porsche a extins fabrica din Leipzig, inaugurand, anul trecut, o unitate complet noua pentru gama de modele Panamera. Investitia de 500 de milioane de euroa inclus si un nou centru de calitate care ofera asistenta in timpul demararii productiei pentru noile modele.

Panamera Sport Turismo este caracterizat de proportii foarte dinamice și dimensiuni de clasă mare: 5,049 metri lungime, 1,428 metri inaltime si 1,937 metri latime. Ampatamentul masoara 2,950 metri, imaginea sportiva fiind accentuata de consolele fata si spate scurte si de jantele mari, de pana la 21 inci. Sport Turismo va fi primul Panamera cu 5 locuri, optional fiind, de asemenea, disponibila o configuratie cu patru locuri, cu doua scaune posterioare individuale, reglabile electric. CITEȘTE MAI MULT AICI.

Adaugati comentariu