Quin România caută 100 de operatori de producţie

Quin România, producător de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor, intenţionează să angajeze, până la finalul anului, aproximativ 100 de operatori de producţie la fabrica din Ghimbav.

Quin România este, din 2003, subsidiara grupului german Quin, care a fost achiziţionat în ianuarie 2015 de concernul Joyson Electronics, cu sediul în localitatea Ningbo din China.

În fabrica de la Ghimbav lucrează 1.500 de oameni la producţia de componente auto pentru Daimler, Volks­wagen, BMW, Audi, Porsche, Rolls Royce şi Opel. Materialele utilizate în producţie sunt furnire de diferite esenţe, carbon, aluminiu şi material plastic special.

”Fabrica din România este cea mai mare a grupului Quin, ajungând în momentul de faţă la un număr de 1.500 de salariaţi. Datorită noilor proiecte obţinute, compania face în continuare angajări, având nevoie de încă 100 de operatori în producţie până la finalul anului”, au menţionat reprezentanţii producătorului de componente auto.

Angajaţii companiei beneficiază de traininguri şi specializări, fie externe, fie la locul de muncă. Companiaare parteneriate cu Şcoala Profesională Germană Kronstadt (SPGK) şi cu diverse facultăţi şi licee din Braşov şi împrejurimi, pentru stagii de practică, dar şi pentru diverse alte proiecte.

”Ca proiecte noi care vor intra în serie începând cu finalul acestui an, precum şi în următorii doi ani, putem aminti BMW Seria 3 şi Mercedes C-Class, acestea fiind cele mai mari proiecte ca volum de producţie şi de vânzări obţinute până acum de grup”, potrivit Quin România.

Quin România estimează pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 108 milioane de euro.

Joyson Electronics deţine peste 100 de unităţi de producţie în 30 de ţări şi aproximativ 70.000 de angajaţi la nivel global.

 

Adaugati comentariu