Record – Volkswagen livrează pentru prima oară un milion de mașini într-o lună

Volkswagen Group

Și anti-reclama a fost tot reclamă pentru Volkswagen. Lovit crunt de Dieselgate, producătorul german aleargă să recupereze pierderile și se pare că tocmai a câștigat cursa vânzărilor. Volkswagen Group a livrat în premieră un milion de mașini într-o lună. Este cea mai tare performanță obținută de nemți la capitolul vânzări.

Cifra impresionantă de 1,01 milioane de mașini a fost atinsă în septembrie, marcând astfel o creștere de 6,6% față de aceeași lună a anului trecut.  404.500 dintre acestea au ajuns la clienții europeni, desi Volkswagen a făcut un pas înapoi chiar acasă, în Germania: -3,3%, înregistrând în schimb, creșteri în țări ca Spania și Italia.

Ghicești care este cel mai popular model al grupului Volkswagen?
a. Audi Q7
b. Volkswagen Golf
c. Skoda Octavia
AFLĂ RĂSPUNSUL

85.000 de mașini au traversat Atlanticul pentru a ajunge în America de Nord, ceea ce echivalează cu o creștere de 13,5% față de anul trecut. În Statele Unite, noul Atlas și noul Tiguan au fost în topul preferințelor clienților. 47.800 vehicule au luat drumul Americii Latine, cu 68,4% mai multe ca în 2016.

Aproape jumătate din cifra record livrată în septembrie a ajuns în regiunea Asia-Pacific. În China, Teramont (denumirea asiatică pentru Atlas) își face de cap, alături de Tiguan. Alte modele ale grupului, Audi A4L și Skoda Kodiaq, au ocupat un loc în topul mașinilor preferate de chinezii care au cumpărat luna trecută nu mai puțin de 406.500 de vehicule produse de Grupul Volkswagen.

 

 

Adaugati comentariu