Schaeffler România susţine elevii care aspiră spre excelenţă

Zeci de elevi ai Colegiului Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov vor avea de acum aparate moderne şi de ultimă tehnologie, utile în lucrările şi cercetările lor realizate în Centrul de Cercetare în Fizică Aplicată din cadrul Incubatorului de Cercetare Preuniversitară care a fost dotat prin susţinerea companiei Schaeffler din România.
schaeffler

Noua generaţie poate fi de multe ori provocatoare, într-o continuă schimbare şi mereu dornică de a excela în tot ceea ce fac. Aceste ingrediente, dar şi ambiţia şi determinarea sunt caracteristicile care descriu şi elevii Colegiului Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov, care s-au făcut remarcaţi la numeroase competiţii internaţionale, de unde au revenit mereu cu premii importante, medalii şi recunoaşteri mondiale.

Cu aceste rezultate remarcabile în minte, Schaeffler România a decis să susţină performanţa acestor tineri şi s-a implicat prin dotarea Incubatorului de Cercetare Preuniversitară cu aparatele de fizică necesare, moderne şi de cea mai bună calitate, pentru a fi cât mai aproape de nevoile elevilor în procesul lor de pregătire pentru competiţiile de specialitate şi nu numai. În cadrul acestui laborator se vor putea pregăti elevii pasionaţi de fizică şi robotică, având acum contextul potrivit pentru a-şi putea pune în aplicare cunoştinţele teoretice.

Prin astfel de acţiuni, dar si printr-un portofoliu de programe educaţionale dedicat atât elevilor cât şi studenţilor, cu oportunităţi pe care le pune înaintea acestora, Schaeffler România susţine tinerii şi noua generaţie, căci prin ei se clădeşte viitorul de mâine.

 

CITEŞTE ŞI:

VW începe producţia de masă a modelului electric ID.3

Continental Sibiu se pregăteşte pentru recepţia a două noi clădiri

Odelo Farba a inaugurat fabrica de faruri din Bulgaria. Produce pentru Mercedes-Benz

Adaugati comentariu