Schimbare de management la Schaeffler România. Ștefan Gulacsi-Gologan, noul director general

Consiliul de Administrație al Schaeffler l-a numit pe Ștefan Gulacsi-Gologan în funcția de Administrator al Schaeffler România începând cu luna mai 2022. Acesta îi succedă lui Sorin Poteraș, care a decis să urmeze noi oportunități de carieră în afara Grupului Schaeffler.
Schaeffler România

Ștefan Gulacsi-Gologan a fost alături de Schaeffler în numeroase roluri de conducere în sectorul industrial de-a lungul carierei sale de 15 ani în companie. A gestionat mai multe segmente de producție, urmate de poziția de Director de Producție în locația din România și poziția de Manufacturing Leader în Tehnologia Componentelor de Rulment la sediul Grupului Schaeffler din Germania. În ultimii ani a ocupat poziția de director de fabrică pentru rulmenți de dimensiuni mari în Schaeffler România, deținând totodată și poziția de conducere CCO (Competence Center Operations) pentru rulmenți de dimensiuni mari pentru Grupul Schaeffler la nivel mondial.

„Suntem norocoși să avem pe cineva cu expertiza operațională și viziunea puternică a domnului Gulacsi-Gologan în poziția de conducere a Schaeffler România, una dintre cele mai mari locații ale Grupului Schaeffler. Așteptăm cu nerăbdare să beneficiem de viziunea și de îndrumarea sa, pe măsură ce continuăm să evoluăm și să ne executăm strategiile. În numele întregului consiliu de administrație și al organizației, vreau să-i mulțumesc domnului Poteraș pentru munca, dedicația și contribuțiile sale la Schaeffler și îi urez succes în inițiativele sale viitoare”, a declarat Werner Günther, Chief Operations Officer pentru Europa și Divizia Industrială.

Sorin Poteraș a activat în Grupul Schaeffler peste 18 ani, dobândind o vastă experiență în domeniul auto și industrial. În ultimii 5 ani a condus Schaeffler România cu succes printr-o fază de creștere puternică, în ciuda unui mediu economic dificil.

„Schaeffler România a devenit, prin implicarea și rezultatele remarcabile ale echipei de la Brașov, una dintre cele mai valoroase locații ale Grupului Schaeffler. Bazându-ne pe valorile de companie de familie, care stau la baza identității noastre, împreună cu această echipă puternică ne vom continua transformarea și creșterea ca unul dintre cei mai căutați și mai apreciați furnizori pentru clienții noștri globali din industrie și sectorul auto”, a spus Ștefan Gulacsi-Gologan, noul director general al Schaeffler România.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 140 de locuri susținute de Continental în cadrul școlii profesionale în sistem dual

Stellantis va începe, din 2024, producția de mașini electrice la fabrica din Serbia

 

 

 

Adaugati comentariu