Seat confirmă un crossover compact pentru 2017

Intalnire Seat

Seat a organizat întâlnirea anuală cu dealerii într-un cadru tipic latin: în portul Barcelona, într-o atmosferă industrială, dominată de containere roșii și exemplare de Ateca parcate ”la înălțime”. Vedeta serii a fost însă viitorul crossover confirmat de spanioli.

Însuși președintele Seat și-a rezervat plăcerea de a anunța viitorul model. În fața a 2400 de invitați din 59 de țări, Luca de Meo s-a declarat încântat de actuala linie de modele a producătorului iberic. Aceasta se bazează pe cele 3 modele principale propuse de spanioli, Ibiza, Leon și Ateca, și se așteaptă să continue linia ascendentă a vânzărilor Seat.

Intalnire Seat

”Odată cu modelul Ateca, compania noastră lansează o ofensivă, prin noi produse, care vor extinde și întări gama de modele. Grație modelului Ateca și frățiorului său, crossover ul pe care-l vom lansa la anul, Seat va fi prezent în segmentele care prezintă cea mai mare creștere de vânzări” , a declarat Luca de Meo.

Anunțul făcut de iberici vine într-un context fericit, pentru aceștia. Astfel, cei 7,2 milioane de utilizatori care au accesat pagina Ateca de pe website-ul Seat confirmă cel puțin curiozitatea oamenilor în ceea ce privește viitorul SUV. Și asta doar dacă ar fi să contorizăm userii din Germania, Spania, Marea Britanie, Franța și Italia. Doar că Europa e mare, iar interesul crește în consecință. Mai mult chiar, 300.000 de useri și-au configurat virtual un model Ateca, iar asta oferă o imagine și mai încurajatoare asupra interesului real pe care l-a stârnit modelul.

Intalnire Seat

Gândul, însă, ne-a rămas la viitorul rival pentru Renault Captur și Opel Mokka. Surse neoficiale din interior spun că va avea la bază viitoarea generație de Ibiza. Alte zvonuri infirmă echiparea lui cu sistem de tracțiune integrală. De îndată ce vom avea informații suplimentare, vi le vom prezenta.

Adaugati comentariu